Πρώτο trailer για το 1923 με τους Harrison Ford και Helen Mirren

Οι "γερόλυκοι" Harrison Ford και Helen Mirren ετοιμάζονται για το spinoff του Yellowstone.

Η Paramount+ μόλις μας έδωσε μία πρώτη γεύση από το 1923, το επερχόμενο spin-off της σειράς Yellowstone με τον Harrison Ford (Jacob) και την Helen Mirren (Cara) στους ρόλους των επικεφαλής της οικογένειας Dutton. "Η βία πάντα στοίχειωνε αυτή την οικογένεια", λέει ο αφηγητής του trailer. "Μας ακολούθησε εδώ. Και όταν δεν μας ακολουθεί, την κυνηγάμε. Την αναζητούμε".

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η νέα σειρά θα διαρκέσει δύο σεζόν και κάθε μία θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Το 1923 εξερευνά τη Δύση των αρχών του 20ού αιώνα, όταν πανδημία, ιστορική ξηρασία, ποτοαπαγόρευση και Μεγάλη Ύφεση μαστίζουν τις ΗΠΑ και φυσικά τους Duttons.

> Διάβασε ακόμη: Οι 10 κορυφαίες ταινίες του Harrison Ford

Εκτός από τους Ford και Mirren, στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves, Julia Schlaepfer και Jerome Flynn.

Το 1923 είναι το δεύτερο prequel για την επιτυχημένη σειρά Yellowstone του Taylor Sheridan μετά το 1883, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Sam Elliott, Tim McGraw και Faith Hill και προβλήθηκε τον περασμένο χειμώνα. Ένα τρίτο spinoff, με τίτλο 6666, που διαδραματίζεται στο σημερινό Τέξας, ετοιμάζεται ήδη και θα κάνει επίσης πρεμιέρα στο δίκτυο Paramount, πιθανότατα μέσα στο 2023.

Η κυκλοφορία του trailer είναι χρονικά προσαρμοσμένη στην πρεμιέρα της 5ης σεζόν του Yellowstone, η οποία προβάλλει τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν το βράδυ της Κυριακής.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου στην Paramount+.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.