Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 4η σεζόν του True Detective

H δημοφιλής σειρά έρχεται στο HBO Max μέσα στο 2023.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 16 Ιανουαρίου 2023

Με τόσες πολλές πρεμιέρες τα τελευταία χρόνια του HBO Max, είχαμε σχεδόν ξεχάσει το True Detective και την 4η σεζόν του, αλλά το τελευταίο promo video της πλατφόρμας με όλα όσα έρχονται το 2023 μας τη θύμισε για τα καλά. 

Το Night Country, όπως θα ονομαστεί το τέταρτο μέρος της σειράς, θα έχει νέους δημιουργούς, καθώς μετά τη λήξη του συμβολαίου του Nic Pizzolatto, ο παραγωγός Barry Jenkins και ο σεναριογράφος Issa López ανέλαβαν την επανάληψη αυτής της επιτυχίας του HBO. Αλλά πέρα από αυτό, έχουμε επιτέλους απαντήσεις στο ποιος θα πρωταγωνιστήσει, περί τίνος πρόκειται και πότε περίπου θα το δούμε.  

Το στόρι της 4ης σεζόν του True Detective

Το Night Country θα μας μεταφέρει στο Ennis της Αλάσκας, όπου 8 άνδρες οι οποίοι εργάζονταν για τον ερευνητικό σταθμό Tsalal Arctic Research Station εξαφανίζονται χωρίς ίχνη. Οι ντετέκτιβ Liz Danvers (Jodie Foster) και Evangeline Navarro (Kali Reis) αναλαμβάνουν την υπόθεση, αλλά για να την λύσουν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα πιο σκοτεινά τους μυστικά και το παρελθόν τους. 

Ηθοποιοί 

Όπως σε κάθε σεζόν, το HBO έχει συγκεντρώσει ένα all-star cast για να τραβήξει και πάλι την προσοχή μας. Στο Night County πρωταγωνιστούν η Jodie Foster ως Danvers και η Kali Reis ως Navarro.  Μαζί τους θα είναι επίσης ο Christopher Eccleston ως Ted Corsaro, αρχηγός της περιφερειακής αστυνομίας και άτομο με μια ιστορία που τον συνδέει με το Danvers, ο John Hawkes ως Hank Prior, ένας αστυνομικός με κρυμμένα μυστικά και μνησικακίες, και η Fiona Shaw ως Rose Aguineau, μια επιζών με ένα παρελθόν που δεν θέλει να έρθει στο φως.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Παρόλο που είναι ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές μεταξύ των preview για το 2023, η πλατφόρμα δεν έχει αποκαλύψει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ωστόσο, φαίνεται αρκετά πιθανό ότι δεν θα έχουμε τα πρώτα επεισόδια πριν από το τελευταίο τρίμηνο, καθώς η παραγωγή της σειράς ξεκίνησε στην Ισλανδία στις 8 Νοεμβρίου. Θα είναι μια μακρά αναμονή, αλλά σίγουρα θα αξίζει τον κόπο.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

10 βραβευμένες ταινίες του Netflix που παραδέχονται όλοι

Ανάμεσα στις αμέτρητες παραγωγές που περιλαμβάνει η πλατφόρμα, υπάρχουν μερικές που έχουν θέση στη λίστα σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης