Αυτή ίσως είναι η πιο σέξι εμφάνιση της Sharon Stone τελευταία

H Sharon Stone επέστρεψε στο Saturday Night Live για μια μετα-ποιητική performance στο πλευρό τ@ Sam Smith.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 23 Ιανουαρίου 2023

Κάπως μας παραξένεψε η παρουσία της Sharon Stone στο act τ@ Sam Smith για το τραγούδι Gloria, που παρουσιάστηκε προχθές στο Saturday Night Live. Κι αυτό γιατί δεν την περιμέναμε να στέκεται ξαπλωμένη σε ένα sui generis ανάκλιντρο, ντυμένη στα χρυσά, παντελώς αμίλητη, παντελώς εκφραστική με τις συσπάσεις του προσώπου και τις περιορισμένες κινήσεις της. Ας πέσει, όμως, πρώτα το σχετικό βίντεο και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε με την αποκωδικοποίηση της εμφάνισής της.

Η Gloria που τους ενώνει

Η παρουσία της Αμερικανίδας ηθοποιού στο συγκεκριμένο act άρχισε να βγάζει νόημα μέσα στην κούτρα μας όταν θυμηθήκαμε ότι το 1999 είχε πρωταγωνιστήσει στο σκηνοθετημένο από τον Sidney Lumet remake της ταινίας Gloria του John Cassavetes.

Οπότε, συνειρμικά, λογική η παρουσία της, σε ένα μετα-ποιητικό επίπεδο, στο show για την προώθηση του τέταρτου στούντιο άλμπουμ τ@ Sam Smith με τίτλο Gloria, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Σε αυτό το σημείο να σε ενημερώσουμε ότι, αν θέλεις, μπορείς να μείνεις συντονισμένος στο Esquire γιατί την Τετάρτη 25 του μήνα, δύο ημέρες πριν γίνει διαθέσιμο το άλμπουμ, θα δημοσιεύσουμε το review του, τραγούδι το τραγούδι, μιας και μας έχει ήδη σταλεί για ιδιωτική ακρόαση.

Αργότερα, η Sharon Stone επέστρεψε για μια μάλλον σύντομη εμφάνιση στο ολιγόλεπτο τελευταίο σκετσάκι της βραδιάς, το Film Noir, στον ρόλο της sexy και (απο)πλανεύτρας μητέρας της οικοδέσποινας του SNL, της Aubrey Plaza, που ερμήνευσε μια "μαύρη χήρα".

Από τις άλλες εμφανίσεις του SNL, ξεχώρισε και αυτή με την Kim Petras που ερμήνευσε με τ@ Sam Smith την mega επιτυχία τους Unholy.

 

Για την ιστορία, η Sharon Stone είχε παρουσιάσει το SNL το 1992, λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας Βασικό Ένστικτο, που εκτόξευσε την καριέρα της. Επίσης, συχνά τη μιμούνταν στο show η κωμικός Amy Poehler που, κοίτα να δεις κάτι πράγματα, συμπτωματικά, έκανε κι αυτή τη δική της guest εμφάνιση προχθές.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.