Lucky Hank σημαίνει Bob Odenkirk αλλιώς

Ο Bob Odenkirk αυτή τη φορά είναι ο William Henry Devereaux, Jr., ο απίθανος πρόεδρος του αγγλικού τμήματος του Πανεπιστημίου West Central Pennsylvania.

Δεν έχουν περάσει παρά μήνες από το σεμιναριακό φινάλε του Better Call Saul και ο πιο ιδιαίτερος τηλεοπτικός δικηγόρος του 21ου αιώνα επιστρέφει. Ο Bob Odenkirk με τη συμμετοχή του στο πιο επιτυχημένο -κατά τη γνώμη μας τουλάχιστον- spin off της τηλεοπτικής ιστορίας, κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του και παρά το γεγονός ότι δήλωνε πως θα του πάρει καιρό να ξεπεράσει αυτόν τον ρόλο, είναι και πάλι εδώ. Αυτή τη φορά ως Lucky Hank. 

Να πέσει το trailer

Η νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Odenkirk κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου στο πρόγραμμα του AMC+ και τα πρώτα δείγματα που έχουμε είναι εντυπωσιακά. Παραγωγοί είναι οι Aaron Zelman και Paul Lieberstein (The Office) και το Lucky Hank έχει πολλούς λόγους για να γίνει το νέο μας κόλλημα.

Η πλοκή

Ο William Henry Devereaux, Jr. είναι ο απίθανος πρόεδρος του αγγλικού τμήματος του Πανεπιστημίου West Central Pennsylvania. Κατά τη διάρκεια μίας και μόνο μπερδεμένης εβδομάδας, απειλεί να εκτελέσει μία πάπια, του κόβει τη μύτη μία φεμινίστρια, ανακαλύπτει ότι η γραμματέας του γράφει καλύτερα μυθιστορήματα από εκείνον, υποπτεύεται ότι η γυναίκα του έχει σχέση με τον πρύτανη, και τελικά έρχεται αντιμέτωπος με τον ερωτοχτυπημένο ηλικιωμένο πατέρα του, τον άλλοτε βασιλιά της αμερικανικής λογοτεχνικής θεωρίας, σε ένα εγκαταλελειμμένο λούνα παρκ.

Ναι, το σενάριο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του σπουδαίου Bob Odenkirk, ο οποίος ως καθηγητής Deveraux δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να πει αυτό που σκέφτεται για τους φοιτητές του ακόμα κι αν πρόκειται για προσβολές. 

Στο cast συναντάμε επίσης τους Mireille Enos (The Killing), Olivia Scott Welch (Modern Family), Diedrich Bader (Office Space), Sara Amini (Future Man), Cedric Yarbrough (The 40-Year-Old Virgin), Suzanne Cryer (Silicon Valley), ενώ ως guest θα δούμε τον ελληνικής καταγωγής Chris Diamantopoulos (Silicon Valley). Ευτυχώς οι μέρες πλησιάζουν!

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης