Όσα γνωρίζουμε για την 6η σεζόν του Black Mirror

Τι κοινό έχει ο Aaron Paul του Breaking Bad και η Salma Hayek;

Αλήθεια πόσο... Black Mirror έγινε ο κόσμος μας από το 2019 και μετά; Πανδημία, ChatGPT, ο Elon Musk αγόρασε το Twitter και άλλα τόσα πολλά. Όσον αφορά τη μυθοπλασία πάντως, με μία καθυστέρηση 4 ετών, η βραβευμένη σειρά του Netflix ετοιμάζεται να επιστρέψει - πρόσφατα, κυκλοφόρησε και το trailer της 6ης σεζόν και οι εκπλήξεις είναι πολλές. Ο Charlie Brooker φέρνει στο σήμερα το δυστοπικό του σύμπαν για να μας βάλει σε σκέψεις που ποτέ δεν είχαμε κάνει, αλλάζοντας κάπως την τακτική του. 

Τι έχει αλλάξει στη νέα σεζόν του Black Mirror;

Η έκτη σεζόν του Black Mirror είναι η "πιο απρόβλεπτη και απροσδόκητη μέχρι σήμερα", όπως λέει ο δημιουργός της. Ο Brooker σε πρόσφατες δηλώσεις του εξήγησε ότι πάντα οραματιζόταν τη σειρά ως μια βιτρίνα για "ιστορίες που ήταν εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους", αλλά ότι αυτή τη φορά αποφάσισε να προκαλέσει τον εαυτό του να γράψει σενάρια που "ανατρέπουν σκόπιμα κάποιες από τις δικές μου βασικές υποθέσεις για το τι θα έπρεπε να περιμένουμε από αυτές". 

Κατά συνέπεια, και χωρίς να ξεχνά τις ουσιαστικές ρίζες του, το Black Mirror διευρύνει τώρα το πεδίο εφαρμογής του για να συμπεριλάβει "κάποια νέα στοιχεία", συμπεριλαμβανομένου ενός ζευγαριού που ο ίδιος ο Brooker υποσχέθηκε ότι δεν θα είχε ποτέ θέση στη σειρά του. Το τι ακριβώς σημαίνει αυτό, υποθέτω ότι θα το μάθουμε στις 6 Ιουνίου, ημέρα που η 6η σεζόν έρχεται. 

Από πόσα επεισόδια θα αποτελείται;

Αυτό φαίνεται ότι είναι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της νέας σεζόν, για κάποιο λόγο. Ακριβώς όπως η 3η και η 4η είχαν από έξι επεισόδια η καθεμία (δηλαδή τα διπλάσια σε σχέση με τις σεζόν πριν το Netflix), η 5η στήθηκε και πάλι ως τριλογία, επομένως μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Πάντως, έχουμε μάθει για αρκετούς ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε περισσότερα επεισόδια αυτή τη φορά.  

Ποιος πρωταγωνιστεί;

Ως συνήθως, ένα πλήθος γνωστών προσώπων: Salma Hayek, Aaron Paul, Michael Cera, Kate Mara, Josh Hartnett, Zazie Beetz, Rory Culkin, Ben Barnes είναι μόνο μερικοί από αυτούς, με την επιστροφή του πρώην αστέρα του Breaking Bad, να κλέβει φυσικά τις εντυπώσεις. 
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος