Αναμένοντας τα αποκαλυπτήρια του Raymond Reddington στο φινάλε του Blacklist

Η τηλεοπτική σειρά Blacklist φτάνει στο τέλος της μετά από 10 σεζόν.

Μετά από 10 χρόνια, πάνω από 200 επεισόδια και μία γενναία δόση σασπένς, το Blacklist φτάνει στο τέλος του. Το φινάλε της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς θα προβληθεί στις 10 Ιουλίου και, εκτός των άλλων, φαίνεται πως θα 'λύσει' επιτέλους ένα μυστήριο που βασανίζει εδώ και μία δεκαετία τους φανς του.

Συγκεκριμένα, από τότε που η σειρά του NBC έκανε το ντεμπούτο της το 2013, ένα από τα σημαντικότερα ερωτήματα γύρω της ήταν 'ποιος είναι πραγματικά ο Raymond Reddington και γιατί νοιάζεται τόσο πολύ για την Elizabeth Keen'. Και σα να μην έφτανε αυτό, ήρθαν και τα περιβόητα οστά που αποκαλύφθηκαν ότι ήταν του πραγματικού Raymond Reddington για να εντείνουν ακόμη περισσότερο το μυστήριο.

Η σκηνοθέτης του Blacklist, Christine Gee, στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν της σειράς, ρωτήθηκε μέσω Instagram αν η πραγματική ταυτότητα του Reddington θα αποκαλυφθεί. Τότε εκείνη υποστήριξε πως υπάρχουν ήδη στοιχεία που 'μαρτυρούν' την ταυτότητά του, όμως θα προστεθούν και άλλα σε αυτά.

Η απάντηση της Christine Gee:

'Η Elizabeth Keen ήταν ο χαρακτήρας που επένδυσε περισσότερο στην αποκάλυψη του ποιος είναι πραγματικά ο Raymond Reddington. Ήθελε να καταλάβει γιατί νοιαζόταν τόσο πολύ γι' αυτήν και αν ήταν ο πραγματικός της πατέρας. Μετά το θάνατο της Elizabeth στο φινάλε της 8ης σεζόν της Blacklist, το συναισθηματικό διακύβευμα πίσω από την αποκάλυψη της ταυτότητας του Reddington μειώθηκε σημαντικά. Υπάρχουν ακόμα ζωντανοί χαρακτήρες στο The Blacklist που θα μπορούσαν να μάθουν την αλήθεια, αλλά αυτό δεν θα έχει τον ίδιο αντίκτυπο όπως όταν η Ελίζαμπεθ ήταν ζωντανή', δήλωσε η Gee.

Σύμφωνα με την ίδια, όσοι πρόσεχαν τι έλεγε ο Reddington κατά τη διάρκεια της σειράς, θα πρέπει να γνωρίζουν ποιος είναι πραγματικά. Ανάμεσα στις πολλές θεωρίες που κυκλοφορούν η επικρατούσα υποστηρίζει πως ο Reddington είναι στην πραγματικότητα η μητέρα της Elizabeth και πρώην αξιωματικός της KGB, Katarina Rostova. Το μοντάζ με τις διαδοχικές σκηνές με τον Reddington και την Katarina που έπαιξε καθώς η Elizabeth πέθαινε πρόσθεσε περαιτέρω αξιοπιστία σε αυτή τη θεωρία, υποδηλώνοντας ότι η Elizabeth έφτασε στη συνειδητοποίηση τις τελευταίες της στιγμές, παρόλο που δεν το είπε ποτέ φωναχτά. 

Η -πιθανή- επίσημη επιβεβαίωση στο φινάλε του Blacklist θα είναι σίγουρα λυτρωτική, επομένως ελπίζουμε να γίνει πραγματικότητα και να μην έρθει να προστεθεί ακόμη ένα διχαστικό τέλος τηλεοπτικής σειράς στα ήδη υπάρχοντα. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.