Το τέλος του Succession βάσει στοιχημάτων

Όσα υποστηρίζουν οι στοιχηματικές εταιρείες για το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς.

Λίγες σειρές τη φετινή χρονιά είχαν την απήχηση του Succession και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό αν σκεφτεί κανείς πως συνετέλεσε στην ανάδειξη ενός εκ των κυρίαρχων στιλιστικών trends των τελευταίων μηνών. Το λεγόμενο Quiet Luxury ή αλλιώς ο τρόπος που ντύνονται οι υπέρκομψοι πρωταγωνιστές της σειράς είναι, ωστόσο, μονάχα ένας από τους πολυάριθμους λόγους που η σειρά έχει αγαπηθεί τόσο από το κοινό.

Πλέον, όλοι κάνουν σενάρια επί σεναρίων για το φινάλε του, και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Μεταξύ αυτών, και οι στοιχηματικές εταιρείες οι οποίες κάνουν τις προβλέψεις τους βασιζόμενες στις πιθανότητες που έχει ο κάθε χαρακτήρας να αναλάβει την εξουσία στο Waystar Royco.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Variety και συγκέντρωσε η εταιρεία στοιχημάτων DraftKings, το πιο πιθανό να συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του HBO είναι η Waystar Royco να πουληθεί στην εταιρεία του Lukas Matsson (Alexander Skarsgard), την GoJo. Πρόκειται για το σχέδιο που ουσιαστικά είχε ο Logan και που για λίγες στιγμές συμμερίζονταν και τα παιδιά του.

Στο trailer για το τέλος του "Succession" ακούμε τον Kendall να λέει ότι αν θέλουν να "κρατήσουν αυτή την εταιρεία" θα πρέπει να πολεμήσουν τις δικές τους εκδοχές του μέλλοντος, με έναν βασιλιά. Ποιος θα είναι αυτός ο βασιλιάς; Δεν θα ήταν πολύ λογικό να είναι ο Matsson, αν θέλουν να κρατήσουν τη Waystar, γιατί ακόμα και αν του έδιναν τα ελάχιστα, θα κατέληγε να αναλάβει τα πάντα. Για να μην αναφέρουμε τα προβλήματα που ανακάλυψαν με την εταιρεία του, την Shiv thing...

Οι εικασίες είναι πολλές, εντούτοις ο μόνος τρόπος να μάθουμε στα αλήθεια είναι να παρακολουθήσουμε το τελευταίο συναρπαστικό επεισόδιο. Για να δούμε, θα πάμε "κουβά" ή όχι;

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.