Μία σειρά animation για τον Lionel Messi, επειδή... γιατί όχι;

Ένα ντοκιμαντέρ δεν είναι αρκετό για τον σούπερ σταρ ποδοσφαιριστή της Inter Miami.

Ο Lionel Messi σόκαρε τον κόσμο την προηγούμενη εβδομάδα με την απόφασή του να αφήσει την Ευρώπη για το MLS και την Inter Miami. Φυσικά, στις ΗΠΑ θα βρεθεί με το αζημίωτο και σε αυτό, ρόλο θα παίξει και η Apple, από την οποία ο Αργεντίνος θα λάβει ένα σεβαστό ποσό αφού θα δει τον εαυτό του να γίνεται ντοκιμαντέρ. Ωστόσο πέρα από αυτό, ο Messi έδωσε την άδειά του για μία ακόμη βιογραφία. Πράγματι, η Sony ετοιμάζει τώρα μια σειρά κινουμένων σχεδίων για τον παγκόσμιο πρωταθλητή και ήδη γνωρίζουμε αρκετά για αυτήν. 

Οι πληροφορίες για τη σειρά animation για τον Lionel Messi

Σύμφωνα με το Variety, το τμήμα Premium Content της Sony Music, μαζί με τη Leo Messi Management και την Atlantis Animation (με έδρα την Τενερίφη), έχουν ήδη στα σκαριά τη σειρά που θα είναι εμπνευσμένη από τη ζωή και την καριέρα του νέου παίκτη της Ίντερ Μαϊάμι. Δεν θα είναι μια ιστορία με συνηθισμένη αφήγηση, όπως αποκαλύπτει το επίσημο δελτίο Τύπου, καθώς η σειρά αυτή θα "βυθίσει τους θεατές στις επικές περιπέτειες ενός νεαρού Messi που ξεπερνά τιτάνιες προκλήσεις, ενώ περιηγείται στον ζωντανό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών" και θα συνδέει μεταξύ τους διάφορους κόσμους, αυτόν του πρωταγωνιστή στην πραγματική του ζωή και αυτόν των βιντεοπαιχνιδιών, δίνοντας έτσι το έναυσμα για μια "σύγχρονη και καινοτόμα" παραγωγή.

Διαβάστε Επίσης

Παρόλο που η πλοκή διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό σύμπαν, αυτό που θα επιδιώξει η σειρά για τον Leo Messi είναι να "μεταδώσει τις θεμελιώδεις αξίες του αθλητισμού" και να παρουσιάσει "συγκινητικό και συναρπαστικό περιεχόμενο, αναδεικνύοντας τις ηθικές αξίες που χαρακτηρίζουν το παγκόσμιο είδωλο".

Διαβάστε Επίσης

Το soundtrack της φαίνεται ότι θα είναι ένας ακόμη λόγος για να την παρακολουθήσει κανείς, αφού η Sony Music φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ποπ σκηνής. Η παρουσία του Messi στην Αμερική θα είναι από μόνη της ένα κοσμικό γεγονός και η σειρά κινουμένων σχεδίων είναι ένα μόνο από εκείνα που περιμένουμε να έρθουν. 
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε τη ζωή του βιβλίο

Η αυτοβιογραφία του με τίτλο "Αρχηγός – Η δική μου αλήθεια" μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Ryan Gosling είναι γεννημένος κασκαντέρ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) στη μεγάλη οθόνη, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού για την ταινία, τη συνεργασία του με τον David Leitch και φυσικά, τις πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος