Ένα ακόμα έπος για τον Henry Cavill

Το Warhammer 40K γίνεται σειρά στο Prime Video και θα πρωταγωνιστεί σε αυτήν ο Henry Cavill.

Οι fans του Warhammer δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευχαριστημένοι από ό,τι με αυτήν την εξέλιξη: ο Henry Cavill θα είναι μεταξύ εκείνων που θα ηγηθούν της διασκευής του εμβληματικού παιχνιδιού στο Prime Video της Amazon, σε τηλεοπτική σειρά. Ο ενθουσιασμός δε, του Cavill για το παιχνίδι, εμφανής σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευθυγραμμίζεται άψογα με την προσμονή των τηλεθεατών.

Η αφοσίωση του ηθοποιού ήταν καθοριστική για την επιτυχία του Netflix με το The Witcher, καθώς είχε "βυθιστεί" στο έπος, με απαράμιλλη κατανόηση του χαρακτήρα του Geralt και της ιστορίας του. Ωστόσο, οι γνώσεις και οι προτάσεις του σχετικά με τις εξελίξεις της σειράς έμειναν ανεκμετάλλευτες, αφήνοντας το κοινό να εκφράσει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του.

Ένα ακόμα έπος για τον Henry CavillNetflix

Πρωταγωνιστής και παραγωγός

Από την άλλη, τέτοιες αβλεψίες είναι απίθανες με το Warhammer, καθώς η σειρά του Amazon Prime Video δεν θα έχει τον Cavill μόνο ως πρωταγωνιστή, αλλά και ως παραγωγό, γεγονός που σημαίνει δικαιώματα στις δημιουργικές αποφάσεις για να διασφαλιστεί η πιστότητα στο αρχικό έργο και έτσι να παρακαμφθεί η πιθανή αποδοκιμασία των fans.

Από την ανακοίνωση του project, ο Cavill παρέμεινε σιωπηλός σχετικά με τις λεπτομέρειες, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, όταν διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram για τη δέσμευσή του να "σεβαστεί αυτό το αγαπημένο franchise" και να παραδώσει κάτι που θα είναι εξίσου οικείο και εξαιρετικό.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του ξεπερνούν τις προσδοκίες, συμπυκνώνοντας την ουσία των ονείρων των fans και όχι μόνο. Αν και δεν μπόρεσε να αποκαλύψει πολλά, ο Cavill επανέλαβε μια κρίσιμη πτυχή για τους παίκτες: "Αγαπώ το Warhammer από παιδί, γεγονός που καθιστά αυτήν τη στιγμή πραγματικά ξεχωριστή για μένα. Η ευκαιρία να καθοδηγήσω αυτό το κινηματογραφικό σύμπαν από την αρχή του είναι μια τεράστια τιμή και ευθύνη. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη σκληρή δουλειά που έκαναν η Vertigo, η Amazon και η Games Workshop για να συμβεί αυτό. Ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής".

Τι είναι το Warhammer 40K

Με τον Cavill να θέτει τον πήχη στα ύψη, οι fans του Warhammer, ειδικότερα μετά την επιτυχία του The Witcher, θεωρούν δικαίως ότι θα σεβαστεί το αγαπημένο τους "σύμπαν". Υπάρχει κάτι καλύτερο από έναν fan στο τιμόνι μιας διασκευής; Σύντομα θα το μάθουμε.

Λίγα λόγια για το Warhammer 40.000

Το Warhammer 40.000, που συχνά αναφέρεται ως "Warhammer 40K", είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο δημιουργήθηκε από την Games Workshop. Διαδραματίζεται σε ένα σκοτεινό και δυστοπικό σύμπαν επιστημονικής φαντασίας, μακριά στο μέλλον, και είναι γνωστό για την αισθητική του, που χαρακτηρίζεται από μια ζοφερή και βίαιη ατμόσφαιρα. Ο πόλεμος είναι συνεχής, ο πόνος είναι ευρέως διαδεδομένος και κυριαρχεί η ηθική ασάφεια. Το σύμπαν του παιχνιδιού είναι εκτεταμένο, με περίπλοκη ιστορία, πολύπλοκους χαρακτήρες και εκτεταμένη δόμηση του κόσμου του, καθώς οι ιστορίες του εκτείνονται σε χιλιετίες.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

8 ωραίες σειρές για να δεις, αν σου άρεσε το Shōgun

Τώρα που τελείωσε η καταπληκτική σειρά του Disney+, κάπως πρέπει να καλύψεις το κενό. Και γι᾽ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος