Το Netflix επέλεξε μια θρυλική φωτογραφία του Esquire για το νέο του σποτ

Το "A Great Day in Hollywood" συγκεντρώνει 47 προσωπικότητες της Αφροαμερικανικής κοινότητας που έχουν ξεχωρίσει μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 25 Ιουνίου 2018

Είναι πιθανό να μην γνωρίζεις τι ακριβώς είναι τα BET Awards -στην Αμερική όμως γνωρίζουν καλά, αφού αποτελούν έναν θεσμό της αφροαμερικανικής κοινότητας. Κατά τη διάρκεια της φετινής απονομής, το βράδυ της 24ης Ιουνίου, το Netflix αποφάσισε να περάσει το δικό του μήνυμα: παρουσίασε ένα σποτάκι που κεντρικό του θέμα ήταν η προσφορά της κοινότητας τόσο πίσω όσο και μπροστά από τις κάμερες.

Με τίτλο "A Great Day in Hollywood” και σκηνοθετημένο από τη Lacey Duke, το σποτ συγκέντρωσε 47 ανθρώπους του χώρου που έχουν ξεχωρίσει με τη δουλειά τους -ανάμεσά τους και ο εμβληματικός πια Spike Lee- για να αναπαραστήσει μια άλλη αντίστοιχη περίσταση: τη θρυλική φωτογραφία του Art Kane με τίτλο "A Great Day in Harlem” όπως είχε πρωτοπαρουσιαστεί στο τεύχος του αμερικανικού Esquire, τον Ιανουάριο του 1958.

Το Netflix επέλεξε μια θρυλική φωτογραφία του Esquire για το νέο του σποτ

"Αυτή είναι μια νέα ημέρα, όπως την προετοίμασαν οι θρύλοι του παρελθόντος -μια ημέρα που η γενιά μας αντικρίζει τις ανείπωτες εμπειρίες της αφροαμερικανικής μας ταυτότητας" θα πει ο νεαρός σταρ του Stranger Things, Caleb McLaughlin, στα γυρίσματα του σποτ. "Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να είσαι μαύρος. Είμαστε εκλεπτυσμένοι και πολύπλοκοι· ανθεκτικοί και δυνατοί. Αυτή εδώ δεν είναι απλά μια στιγμή. Αυτό εδώ είναι ένα κίνημα. Σήμερα είναι πραγματικά μια μεγάλη μέρα για το Χόλιγουντ".

"Για μερικές ώρες όλα ήταν μαγικά" αναφέρει η σκηνοθέτης σχετικά με το γύρισμα. "Όλοι αυτοί οι τρομερά προικισμένοι, τρομερά ταλαντούχοι άνθρωποι να βρίσκονται όλοι μαζί, την ίδια στιγμή, στο ίδιο μέρος για να κάνουν αυτό το σποτάκι πραγματικότητα! Ήταν μάλλον οι δύο πιο γεμάτες ώρες ολόκληρης της καριέρας μου. Και είμαι πολύ χαρούμενη να είμαι μέρος της ίδιας της ιστορίας μας μέσα από αυτό εδώ το γύρισμα." ήταν τα λόγια που έκλεισαν τις δηλώσεις της Lacey Duke για "A Great Day in Hollywood” σποτάκι του Netflix.

Από: Esquire US

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ό,τι νέο θα δούμε στο Netflix τον Ιούλιο

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και όλα τα νέα shows που θα stream-άρεις σε λίγες ημέρες από τώρα.

To King's Landing στις φλόγες στα γυρίσματα του Game of Thrones

Και όλοι μπορούμε να φανταστούμε τον ένοχο.