To King's Landing στις φλόγες στα γυρίσματα του Game of Thrones

Και όλοι μπορούμε να φανταστούμε τον ένοχο.

Το Game of Thrones μοιάζει πολύ μακρινό αυτήν την εποχή. Ποιος θα το περίμενε πώς θα κάναμε καλοκαίρι χωρίς την πιο πετυχημένη σειρά όλων των εποχών. Επειδή όμως πάντα υπάρχει κάποια είδηση σχετική με το Westeros, το twitter πήρε φωτιά καθώς ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που παρουσιάζουν το King's Landing να έχει πάρει για άλλη μία φορά φωτιά.

Εντάξει, το γνωρίζαμε πώς η πολύπαθη πρωτεύουσα αυτού του θα είναι (μάλλον) το θέατρο των τελικών συγκρούσεων για την επικράτηση στα Επτά Βασίλεια, όμως το φωτογραφικό υλικό που ανερυθρίαστα μοιράστηκαν οι λογαριασμοί των fans που ακούν στο όνομα A Red Priestess και GoTlike Locations έχει δημιουργήσει έναν μικρό χαμό -και αρκετές ενδιαφέρουσες θεωρίες- στο ίντερνετ.

To King's Landing στις φλόγες στα γυρίσματα του Game of Thrones
Το King's Landing έχει τυλιχθεί στις φλόγες ενώ ο καπνός έχει γεμίσει τον ουρανό. Είναι ξεκάθαρο πώς κάτι τρομακτικό συμβαίνει -και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ξεκίνησε επειδή κάποια γιαγιά της περιοχής ξέχασε να σβήσει το τζάκι. Ένας είναι ο βασικός ύποπτος, και όλοι ξέρουμε ποιος: οι δράκοι. Βέβαια, υπάρχουν και οι γνωστές θεωρίες συνωμοσίας που κάνουν λόγο για τη σέχτα των αλχημιστών, ξέρεις εκείνοι οι τύποι που βοήθησαν τη Cersei Lannister να καθαρίσει με μία κίνηση όλους τους αντιπάλους της, χρησιμοποιώντας το wildfire -ή αλλιώς "υγρό πυρ" του Westeros.

Με αυτά και με αυτά, κι ενώ η Daenerys -κατά κόσμον Emilia Clarke- έχει ήδη αποχαιρετήσει τα το Game of Thrones όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, όλα δείχνουν πώς πλησιάζουμε προς το τέλος των γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς. Μέχρι όμως το 2019 θα μείνουμε με την απορία: ποιος, τελικά, θα είναι εκείνος -ή εκείνη- που θα κάτσει στον Σιδερένιο Θρόνο;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος