Νέο teaser για το πολυαναμενόμενο spin-off του Sons of Anarchy

Λιγότερο από 60 ημέρες για την πρώτη προβολή του Mayans MC.

Ένας πρόχειρος τάφος στην άκρη κάποιας αμερικανικής λεωφόρου, κοντά στα σύνορα με το Μεξικό. Πριν όμως συνεχίσουμε, επειδή θέλουμε να σε προφυλάξουμε, σε περίπτωση που δεν έχεις δει την τελευταία σεζόν του Sons of Anarchy, καλό θα ήταν να μη συνεχίσεις. Καλύτερα να κλείσεις αμέσως αυτό το παράθυρο.

Αν τώρα πάλι είσαι από εκείνους που περιμένουν πώς και πώς το spin-off του τηλεοπτικού δικτύου FX, θα καταλάβεις πώς η συμμορία των Mayans MC κάνει μια στάση στην τελευταία κατοικία του Jax Teller πριν χαθούν, σαν άλλοι καουμπόηδες, στο ηλιοβασίλεμα.

Αυτό εδώ είναι το νέο -και πολύ ατμοσφαιρικό- teaser για τη saga της συμμορίας των bikers από το Μεξικό. Κεντρικό της πρόσωπο ο Ezekiel "EZ" Reyes (JD Pardo), ο ανερχόμενος "αστέρας" των Mayans, του οποίου την προσπάθεια να αναρριχηθεί στις τάξεις τους θα παρακολουθήσουμε από τις 4 Σεπτεμβρίου κι έπειτα.

Όσο για τις πιθανότητες να δούμε ξανά τον Jax Teller, αρχηγό των Sons of Anarchy να φορά και πάλι το χαρακτηριστικό γιλέκο με την επιγραφή SAMCRO, από τη στιγμή που το spin-off θα διαδραματίζεται μετά τον θάνατό του, όπως καταλαβαίνεις είναι μικρές. Αν κι αφού η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, υπάρχει πάντα η (πολύ ευχάριστη) πιθανότητα των flash-back.

Κλείνοντας, κι επειδή μπορεί να σου ανοίξαμε την όρεξη, ρίξε μια ματιά σε όλα τα teaser των Mayans MC. Έτσι, σαν ιδανική προθέρμανση, πριν το κυρίως πιάτο που θα σερβιριστεί τον Σεπτέμβριο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.