Τι θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και όλα τα νέα shows της αμερικάνικης πλατφόρμας.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 27 Σεπτεμβρίου 2018

Σούπερ ήρωες, απόκοσμα πλάσματα, μεταφυσικά φαινόμενα, αληθινά γεγονότα, ακόμα και μάγισσες θα βρεις στις νέες πρωτότυπες παραγωγές του Netflix -πρεμιέρες ολοκαίνουργιων σειρών και νέες σεζόν- που έρχονται στην οθόνη τον Οκτώβριο.

Οι νέες, πρωτότυπες σειρές/σεζόν

Élite

Όταν τρία παιδιά της εργατικής τάξης γράφονται στο πιο πριβέ σχολείο της Ισπανίας, η σύγκρουση ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς μαθητές οδηγεί σε τραγωδία.

Πρεμιέρα: 5 Οκτωβρίου

The Haunting of Hill House

Δραματική σειρά τρόμου, η σύγχρονη εκδοχή του κλασικού μυθιστορήματος του 1959 της Σίρλεϊ Τζάκσον.

Πρεμιέρα: 12 Οκτωβρίου

Haunted

Τι θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix

Από τους παραγωγούς της σειράς ταινιών "Κάθαρση" και του "Lore", η σειρά "Το Είδα με τα Μάτια μου" μάς δίνει μια ανατριχιαστική γεύση από τις εμπειρίες ανθρώπων που έζησαν τρομακτικά, ιδιαίτερα, μεταφυσικά, καθώς και άλλα ανεξήγητα φαινόμενα, τα οποία συνεχίζουν να τους στοιχειώνουν.

Πρεμιέρα: 19 Οκτωβρίου

Chilling Adventures of Sabrina

Καθώς τα 16α γενέθλιά της πλησιάζουν, η Σαμπρίνα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον κόσμο των μαγισσών της οικογένειάς της και τον κόσμο των ανθρώπων των φίλων της.

Πρεμιέρα: 26 Οκτωβρίου

Big Mouth - 2η σεζόν

Οι ζωές τους ανατρέπονται από τις θαυμαστές αλλά και τρομακτικές στιγμές της εφηβείας. Μια κωμωδία από τους κολλητούς Νικ Κρολ και Άντριου Γκόλντμπεργκ.

Πρεμιέρα: 5 Οκτωβρίου

Terrace House: Opening New Doors: Part 4

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Έξι νέοι (μεταξύ άλλων ένας σεφ, ένας σνοουμπόρντερ και μια αθλήτρια του χόκεϊ στον πάγο) συναντιούνται στο δάσος της Καρουιζάουα για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Πρεμιέρα: 9 Οκτωβρίου

Marvel's Daredevil – 3η σεζόν

Ο Ματ Μέρντοκ, που έχασε το φως του μικρός, μάχεται κατά της αδικίας στο Χελς Κίτσεν της Νέας Υόρκης. Τη μέρα ως δικηγόρος και τη νύχτα ως ο υπερήρωας Ντέρντεβιλ.

Πρεμιέρα: 19 Οκτωβρίου

Wanderlust

Μια ψυχοθεραπεύτρια προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή τη σχέση της με τον άντρα της, μετά από ένα ατύχημα που τους έκανε να επανεκτιμήσουν τη σχέση τους. Παίζει η Τόνι Κολέτ..

Πρεμιέρα: 19 Οκτωβρίου

Great News – 2η σεζόν

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Οι φιλοδοξίες μιας τηλεοπτικής παραγωγού ειδήσεων αλλάζουν τροχιά, όταν η μητέρα της επιστρέφει ξαφνικά στον επαγγελματικό στίβο ως ασκούμενη στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Πρεμιέρα: 25 Οκτωβρίου

Οι νέες πρωτότυπες ταινίες

22 July

Ύστερα από δύο βίαιες επιθέσεις στη Νορβηγία, οι επιζώντες (και όλη η χώρα) προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές τους αναζητώντας δικαιοσύνη. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Πρεμιέρα: 19 Οκτωβρίου

Private Life

Ένα ζευγάρι γύρω στα 40 προσπαθεί να κάνει παιδί αλλά οι επιλογές του εξαντλούνται, μέχρι που ένα παράθυρο ελπίδας ανοίγει με την επίσκεψη της θετής ανιψιάς τους.

Πρεμιέρα: 5 Οκτωβρίου

Operation Finale

Το 1960, Ισραηλινοί κατάσκοποι ξεκινούν μια αποστολή για να πιάσουν τον Ναζιστή Άντολφ Άιχμαν και να τον φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Πρεμιέρα: 1η Οκτωβρίου

Malevolent

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Μια παρέα νεαρών μικροαπατεώνων που δήθεν ειδικεύεται στα παραφυσικά φαινόμενα βρίσκει τον δάσκαλό της, όταν μια δουλειά που αναλαμβάνει πάει πολύ στραβά.

Πρεμιέρα: 5 Οκτωβρίου

Apostle

Σ' αυτό το θρίλερ, ένας άνδρας ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί αναζητώντας τη χαμένη αδερφή του, που έχει απαχθεί από μια θρησκευτική αίρεση με φονικές διαθέσεις.

Πρεμιέρα: 12 Οκτωβρίου

Illang: The Wolf Brigade

Το 2029, μια ειδική μονάδα της αστυνομίας της Νότιας Κορέας έρχεται αντιμέτωπη με μια τρομοκρατική ομάδα που απειλεί να ανατρέψει τον πολυετή αγώνα για την ένωση της Κορέας.

Πρεμιέρα: 10 Οκτωβρίου

Been So Long

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Στο Κάμντεν του Λονδίνου, μια σπίθα ανάβει ανάμεσα σε μια ανύπαντρη μητέρα και έναν γοητευτικό ξένο με ταραχώδες παρελθόν. Θα μπορέσει να τον ερωτευτεί όμως;

Πρεμιέρα: 26 Οκτωβρίου

Τα νέα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ

Making a Murderer – 2η σεζόν

Αληθινό θρίλερ που γυρίστηκε σε διάρκεια 10 ετών. Ένας αθώος άνδρας βάσει DNA ξεσκεπάζει τη διαφθορά της αστυνομίας, αλλά γίνεται ύποπτος σε νέο αποτρόπαιο έγκλημα.

Πρεμιέρα: 19 Οκτωβρίου

Feminists: What Were They Thinking?

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Μέσα από φωτογραφίες γυναικών της δεκαετίας του '70 με θέμα τη γέννηση του φεμινισμού, το ντοκιμαντέρ εξερευνά τη ζωή αυτών των γυναικών και τη διαρκή ανάγκη για αλλαγή.

Πρεμιέρα: 12 Οκτωβρίου

Salt Fat Acid Heat

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Η σεφ και συγγραφέας Σαμίν Νόσρατ παρουσιάζει στην οθόνη το γαστρονομικό της μανιφέστο με απλά πιάτα που έχουν ρίζες στην παράδοση σε αυτήν τη νέα σειρά μαγειρικής.

Πρεμιέρα: 19 Οκτωβρίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος