O Borat επιστρέφει και ανακατεύει τις ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές

O Sacha Baron Cohen έχει ένα μήνυμα για τους ψηφοφόρους του Trump, μέσω της λατρεμένης περσόνας από το Καζακστάν.

Η τελευταία εκπομπή του Jimmy Kimmel ήταν σίγουρα ξεχωριστή κι αυτό γιατί ο καλεσμένος του ήταν ο Sacha Baron Cohen. Ο Βρετανός ηθοποιός, παραγωγός και σεναριογράφος δεν περιορίστηκε στο να σχολιάσει το Who Is America?, το show που αποτελεί την πιο καυστική δουλειά του μετά τον Borat, αλλά να σχολιάσει ή ακόμη και να επηρεάσει τις ενδιάμεσες εκλογές - τις midterms της 6ης Νοεμβρίου που χαρακτηρίστηκαν ως ένα σημαντικό "δημοψήφισμα" για τη κυβέρνηση του Donald Trump από τα μέσα. Και το έκανε χρησιμοποιώντας το alter ego του από το Καζακστάν. 

Ο Borat πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή και καθιστά αμέσως ξεκάθαρο τον σκοπό της αποστολής του: να επηρεάσει τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές. Αρχικά, πηγαίνει door to door προκειμένου να συνομιλήσει με ψηφοφόρους. Μεταξύ άλλων, συναντά πρώτα μία γυναίκα και αφού την ρωτά αν είναι νόμιμο να έχει δικαίωμα ψήφου, αναρωτιέται γιατί είναι τόσο κακό να κλείνονται παιδιά (ειδικά μεταναστών) σε κλουβιά. Έπειτα, επισκέπτεται το σαλόνι ενός Ρεπουμπλικανού ψηφοφόρου, χρησιμοποιεί το μπάνιο του και βγαίνει ημίγυμνος με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από την μέση του από αυτό - στο ενδιάμεσο μιλά για fake news και δεν μπορεί να καταλάβει πού υπάρχει πρόβλημα με το να είναι κάποιος ρατσιστής και με τους Μουσουλμάνους και με τους Εβραίους. Και τέλος, προσπαθεί να εμποδίσει έναν Εβραίο να πάει στο εκλογικό κέντρο, πετώντας του μπέικον.

Εμείς, το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε ότι χρειαζόμαστε επειγόντως το Borat 2.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.