Πρώτο trailer για τη 2η σεζον του Narcos: Mexico

Τελικά, είναι πάρα πολύ δύσκολη η δουλειά του βαρόνου ναρκωτικών.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 08 Ιανουαρίου 2020

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για τη δεύτερη σεζόν του Narcos: Mexico. Σε αυτό υπάρχει η επιστροφή του Diego Luna στο ρόλο του κεντρικού χαρακτήρα και ιδρυτή του καρτέλ της Γουαδαλαχάρα, Félix Gallardo. Όπως φαίνεται στο teaser, ο Gallardo δεν πρέπει να ανησυχεί μόνο για τη Δίωξη Ναρκωτικών που τον καταδιώκει αλλά και για άτομα της ίδιας του της οργάνωσης που είναι έτοιμα να τον προδώσουν. 

Ο πέμπτος ουσιαστικά κύκλος του Narcos universe θα περιλαμβάνει και τον Scoot McNairy στο ρόλο του πράκτορα της DEA, Walt Breslin.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει ότι η νέα σεζόν "θα καταγράψει τα λάθη, τη διαφθορά και τις λανθασμένες αντιλήψεις και στις δύο πλευρές των συνόρων, που οδήγησαν σε έναν αποτυχημένο πόλεμο κατά των βαρόνων ναρκωτικών". Το χρονικό background είναι ασφαλώς τα μέσα της δεκαετίας του 1980, όταν και το καρτέλ του Félix αρχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα συνοχής και αξιοπιστίας, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση του Μεξικό προσπαθεί απεγνωσμένα να ανταποκριθεί στις κοινωνικές και πολιτικές υποχρεώσεις της.

Από την πλευρά τους, οι Αμερικανοί θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να εκδικηθούν το θάνατο του Kiki Camarena, κάτι που θα οδηγήσει σε περισσότερη βία. 


Η δεύτερη σεζόν του Narcos: Mexico θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Φεβρουαρίου.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το σκοτεινό πνεύμα των Χριστουγέννων πρωταγωνιστεί στο A Christmas Carol

Η νέα μίνι-σειρά του FOX σε παραγωγή Tom Hardy και Ridley Scott αφηγείται μία πολύ διαφορετική χριστουγεννιάτικη ιστορία.

15 σκηνές που έκαναν το Sopranos την καλύτερη σειρά όλων των εποχών

21 χρόνια μετά την πρεμιέρα, θυμόμαστε τις καλύτερες σκηνές της καλύτερης σειράς που γυρίστηκε ποτέ.