Πρώτο trailer για τη 2η σεζον του Narcos: Mexico

Τελικά, είναι πάρα πολύ δύσκολη η δουλειά του βαρόνου ναρκωτικών.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 08 Ιανουαρίου 2020

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για τη δεύτερη σεζόν του Narcos: Mexico. Σε αυτό υπάρχει η επιστροφή του Diego Luna στο ρόλο του κεντρικού χαρακτήρα και ιδρυτή του καρτέλ της Γουαδαλαχάρα, Félix Gallardo. Όπως φαίνεται στο teaser, ο Gallardo δεν πρέπει να ανησυχεί μόνο για τη Δίωξη Ναρκωτικών που τον καταδιώκει αλλά και για άτομα της ίδιας του της οργάνωσης που είναι έτοιμα να τον προδώσουν. 

Ο πέμπτος ουσιαστικά κύκλος του Narcos universe θα περιλαμβάνει και τον Scoot McNairy στο ρόλο του πράκτορα της DEA, Walt Breslin.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει ότι η νέα σεζόν "θα καταγράψει τα λάθη, τη διαφθορά και τις λανθασμένες αντιλήψεις και στις δύο πλευρές των συνόρων, που οδήγησαν σε έναν αποτυχημένο πόλεμο κατά των βαρόνων ναρκωτικών". Το χρονικό background είναι ασφαλώς τα μέσα της δεκαετίας του 1980, όταν και το καρτέλ του Félix αρχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα συνοχής και αξιοπιστίας, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση του Μεξικό προσπαθεί απεγνωσμένα να ανταποκριθεί στις κοινωνικές και πολιτικές υποχρεώσεις της.

Από την πλευρά τους, οι Αμερικανοί θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να εκδικηθούν το θάνατο του Kiki Camarena, κάτι που θα οδηγήσει σε περισσότερη βία. 


Η δεύτερη σεζόν του Narcos: Mexico θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Φεβρουαρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.