10 νέες σειρές για το 2020

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες που δεν θα χάσουμε.

Από τον ημίγυμνο Jude Law στον ρόλο τους Πάπα Πίου ΙΓ’ και τον Hugh Laurie σε εκείνον του κυβερνήτη ενός διαστημόπλοιου μέχρι την Nicole Kidman να χαλαρώνει (;) σε σπα και τη νέα, sci-fi σκηνοθετική δουλειά του Alex Garland. Στη λίστα που ακολουθεί θα ανακαλύψεις δέκα πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές πρεμιέρες που θα προβληθούν μες στη νέα χρονιά.

The New Pope

Το The New Pope σε σκηνοθεσία του Ιταλού Paolo Sorrentino αποτελεί τον ολοκαίνουργιο κύκλο του The Young Pope, που έκανε πρεμιέρα το 2016. Σήμερα, μία τετραετία αργότερα, έχουμε τη συνέχεια της ιστορίας που επανέφερε στο προσκήνιο τον Jude Law και μας υπενθύμισε το απίθανο ταλέντο του.

Πρεμιέρα: Προβάλλεται ήδη αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

The Outsider

Η μικρή και η μεγάλη οθόνη δεν θα βαρεθούν ποτέ να ζωντανεύουν τον τρόμο του Stephen King. Το The Outsider, το μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε το 2018, περιστρέφεται γύρω από έναν αστυνομικό επιθεωρητή που προσπαθεί να εξιχνιάσει τον φόνο με διαμελισμό ενός 11χρονου αγοριού στα δάση της Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Πρεμιέρα: Προβάλλεται ήδη στο HBO.

Avenue 5

Ο Hugh Laurie επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά το House και το Billions μέσα απ' αυτή τη σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Armando Iannucci και υποδύεται έναν κυβερνήτη ενός διαστημόπλοιου που δραστηριοποιείται στον διαγαλαξιακό τουρισμό.

Πρεμιέρα: Προβάλλεται ήδη στο HBO.

The Good Lord Bird

10 νέες σειρές για το 2020

Ο Ethan Hawke διασκευάζει για την μικρή οθόνη το ομότιτλο βιβλίο του James McBride, που αφηγείται τις περιπέτειες του Onion (Joshua Johnson-Lionel) ενός αγοριού-σκλάβου όταν ήταν μέλος της πολυφυλετικής ομάδας του John Brown (Hawke), ενός στρατιωτικού υπέρμαχου της κατάργησης της δουλείας στην Αμερική του 1859, λίγο πριν το ξέσπασμα του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου.

Πρεμιέρα: 16 Φεβρουαρίου, Showtime.

Little Fires Everywhere

Το ομώνυμο best seller της Celeste Ng γίνεται σειρά σε παραγωγή των Reese Witherspoon και Kerry Washington, με τις δύο ηθοποιούς να κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ιστορία περιγράφει το πώς μία μυστηριώδης μητέρα και η κόρη της διαταράσσουν την ειδυλλιακή ζωή της σχεδόν τέλειας οικογένειας Richardson.

Πρεμιέρα: 18 Μαρτίου Hulu.

Space Force

ΣΕΙΡΕΣ 2020

Στην κωμική σειρά του Greg Daniels, oι Steve Carell και John Malkovich μας μεταφέρουν στο διάστημα και στο νέο στρατιωτικό όπλο των ΗΠΑ με το όνομα "Space Force".

Πρεμιέρα: Μες στο 2020 στο Netflix.

Nine Perfect Strangers 

ΣΕΙΡΕΣ 2020

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Liane Moriarty, το Nine Perfect Strangers με πρωταγωνίστρια την Nicole Kidman είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ για μία ομάδα κατοίκων της πόλης που περνούν ένα δεκαήμερο σε ένα θέρετρο ευεξίας αγνοώντας τον κίνδυνο που ελλοχεύει. 

Πρεμιέρα: Μες στο 2020 στο Hulu.

Run

ΣΕΙΡΕΣ 2020

Μετά το πολυβραβευμένο Fleabag, η Phoebe Waller-Bridge αναλαμβάνει χρέη παραγωγού και ηθοποιού σε ένα κωμικό θρίλερ για μία γυναίκα που επιχειρεί να αναγεννηθεί μέσω της επανασύνδεσης με τον πρώην της.

Πρεμιέρα: Μες στο 2020 στο HBO.

The Falcon and the Winter Soldier

Πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις συνολικά τηλεοπτικές σειρές του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel που ανακοινώθηκαν ότι θα προβληθούν μέσα από την καινούργια streaming πλατφόρμα της Disney, Disney+. Οι Anthony Mackie και Sebastian Stan θα αναβιώσουν μετά το Avengers: Endgame, τους ρόλους των υπερηρώων Sam Wilson (Falcon) και Bucky Barnes (Winter Soldier).

Πρεμιέρα: Μες στο 2020, Disney+

Devs

Αν υπάρχει ένα τηλεοπτικό σόου που ξεφεύγει από τη λογική των blockbuster series, υπόσχεται indie αισθητική και αναμένεται να θέσει μεταφυσικά υπαρξιακά ερωτήματα, αυτό δεν είναι άλλο από το νέο σκηνοθετικό πόνημα του Alex Garland, του σκηνοθέτη που γύρισε τις ταινίες "Από μηχανής" και "Αφανισμός". Το Devs είναι μια μίνι σειρά για μια νεαρή προγραμματίστρια που ερευνά τη μυστική πτέρυγα ανάπτυξης μιας εταιρείας υψηλής τεχνολογίας στο Σαν Φρανσίσκο, την οποία η ίδια θεωρεί υπεύθυνη για την εξαφάνιση του φίλου της.

Πρεμιέρα: 5 Μαρτίου, Hulu.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος