Πρώτη ματιά στo Space Force του Netflix με τον Steve Carell

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα, διαστημική κωμική σειρά της πλατφόρμας που κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 09 Απριλίου 2020

Πίσω στο 2005, ο Greg Daniels διασκεύασε για την αμερικάνικη τηλεόραση την σειρά του BBC, The Office των Ricky Gervais και Stephen Merchant, και μας παρέδωσε ένα από τα πιο επιτυχημένα mockumentary sitcom της μικρής οθόνης. Η ιστορία του περιστρεφόταν γύρω από τις εργασιακές σχέσεις και ολοκληρώθηκε το 2013 μετά από εννέα συνολικά σεζόν. Πρωταγωνιστής της ήταν ο Steve Carell.

Σε περίπου ένα μήνα και κάτι από τώρα, ο Carell θα συναντηθεί ξανά με τον Daniels, αυτή τη φορά όχι στο Σκράντον της Καλιφόρνια, αλλά στο διάστημα. Ο πρώτος θα πρωταγωνιστήσει στη sci-fi κωμική σειρά Space Force του δεύτερου, που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Μαΐου.

Πρώτη ματιά στo Space Force του Netflix με τον Steve Carell

Η υπόθεση έχει ως εξής: Ο Mark R. Naird (Carell) είναι ένας παρασημοφορεμένος πιλότος με όνειρο να διοικεί την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία. Όταν όμως τον καθιστούν υπεύθυνο του νέου τμήματος, ονόματι Space Force, τα βρίσκει σκούρα. Παίρνει την οικογένειά του και μετακομίζει σε μια απομονωμένη περιοχή του Κολοράντο, όπου ο ίδιος και η ομάδα επιστημόνων και "αστροναυτών" έχουν εντολή από τον Λευκό Οίκο να πατήσουν (και πάλι) στο φεγγάρι και να πετύχουν τη διαστημική κυριαρχία".

SPACE FORCE
SPACE FORCE
SPACE FORCE
SPACE FORCE
SPACE FORCE
SPACE FORCE
SPACE FORCE

Το καστ συμπληρώνουν οι Lisa Kudrow, John Malkovich, Diana Silvers , Tawny Newsome και Ben Schwartz.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα καλύτερα θρίλερ που θα βρεις αυτή τη στιγμή στο Netflix

Οι γεμάτες ένταση, αγωνία και ανατροπές ταινίες που είναι διαθέσιμες αυτή την εποχή στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.