Πρώτη ματιά στo Space Force του Netflix με τον Steve Carell

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα, διαστημική κωμική σειρά της πλατφόρμας που κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Πίσω στο 2005, ο Greg Daniels διασκεύασε για την αμερικάνικη τηλεόραση την σειρά του BBC, The Office των Ricky Gervais και Stephen Merchant, και μας παρέδωσε ένα από τα πιο επιτυχημένα mockumentary sitcom της μικρής οθόνης. Η ιστορία του περιστρεφόταν γύρω από τις εργασιακές σχέσεις και ολοκληρώθηκε το 2013 μετά από εννέα συνολικά σεζόν. Πρωταγωνιστής της ήταν ο Steve Carell.

Σε περίπου ένα μήνα και κάτι από τώρα, ο Carell θα συναντηθεί ξανά με τον Daniels, αυτή τη φορά όχι στο Σκράντον της Καλιφόρνια, αλλά στο διάστημα. Ο πρώτος θα πρωταγωνιστήσει στη sci-fi κωμική σειρά Space Force του δεύτερου, που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Μαΐου.

Πρώτη ματιά στo Space Force του Netflix με τον Steve Carell

Η υπόθεση έχει ως εξής: Ο Mark R. Naird (Carell) είναι ένας παρασημοφορεμένος πιλότος με όνειρο να διοικεί την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία. Όταν όμως τον καθιστούν υπεύθυνο του νέου τμήματος, ονόματι Space Force, τα βρίσκει σκούρα. Παίρνει την οικογένειά του και μετακομίζει σε μια απομονωμένη περιοχή του Κολοράντο, όπου ο ίδιος και η ομάδα επιστημόνων και "αστροναυτών" έχουν εντολή από τον Λευκό Οίκο να πατήσουν (και πάλι) στο φεγγάρι και να πετύχουν τη διαστημική κυριαρχία".

SPACE FORCE
SPACE FORCE
SPACE FORCE
SPACE FORCE
SPACE FORCE
SPACE FORCE
SPACE FORCE

Το καστ συμπληρώνουν οι Lisa Kudrow, John Malkovich, Diana Silvers , Tawny Newsome και Ben Schwartz.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.