O Steven Knight βλέπει το Peaky Blinders μαζί με αναγνώστες του Esquire

O δημιουργός της επιτυχημένης σειράς θα απαντήσει όλες τις ερωτήσεις σου στις 31 Μαΐου.

Η καραντίνα και ο κορονοϊός σε κάποιες περιπτώσεις και με παράξενο τρόπο έφερε τους fans ένα βήμα πιο κοντά στα είδωλα τους. Έτσι, μετά το πολύ επιτυχημένο watchalong του Pierce Brosnan με τους αναγνώστες του βρετανικού Esquire, ήρθε η σειρά της πλέον επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του "Νησιού". Στις 31 Μαΐου (9 η ώρα το βράδυ) ο Steven Knight θα καθίσει μαζί με τους αναγνώστες του περιοδικού για να παρακολουθήσει το φινάλε του πέμπτου κύκλου του Peaky Blinders με τον χαρακτηριστικό τίλο Mr. Jones.

Ο Knight, δημιουργός του Peaky Blinders, βρίσκεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του. Είναι εκείνος που εμπνεύστηκε την εγκληματική οικογένεια από το προπολεμικό Μπέρμιγχαμ ακούγοντας διηγήσεις από το στόμα των γηραιότερων συγγενών του. Από την πρώτη στιγμή που ο Cillian Murphy φόρεσε την τραγιάσκα με το κρυμμένο ξυράφι το show γνώρισε παροιμιώδη επιτυχία -  σε τέτοιον βαθμό ώστε πολλοί άνθρωποι στη Μεγάλη Βρετανία να δίνουν πια τα ονόματα των ηρώων στα νεογέννητα παιδιά τους. 

Το watchalong

Τι ακριβώς όμως θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις μαζί με τον Steven Knight; Εκτός από το να δεις ξανά το φινάλε του πέμπτου κύκλου, το watchalong σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις όλες εκείνες τις ερωτήσεις που θες αλλά και όλα όσα φοβόσουν να ρωτήσεις μέχρι στιγμής: Τι συμβαίνει στα γυρίσματα της σειράς, πώς και γιατί επέστρεψε ο Tom Hardy και -κυρίως- τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους Peaky Blinders

Μπορείς, λοιπόν, να στείλεις τις ερωτήσεις σου μέσω Instagram, Twitter και Facebook στο Esquire UK και να φροντίσεις τη σωστή μέρα και ώρα να πατήσεις το play στο τελευταίο επεισόδιο στο Netflix, εκεί που ο Tommy Shelby συναντιέται με τον Winston Churchill για να συζητήσει μαζί του το πώς θα περιορίσουν τον κίνδυνο του φασισμού επί αγγλικού εδάφους.

O Steven Knight βλέπει το Peaky Blinders μαζί με αναγνώστες του Esquire
Ο 61χρονος δημιουργός του Peaky Blinders, Steven Knight © Getty Images

Όσο για το που ακριβώς μπορείς να παρακολουθήσεις το watchalong με τον 61χρονο σεναριογράφο και σκηνοθέτη; Μπορείς πολύ απλά να συντονιστείς τη σωστή στιγμή στη σωστή ημερομηνία στο YouTube του βρετανικού Esquire πατώντας εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.