
"O Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας" μπαίνει στην τελική ευθεία
Ποιοι είναι οι πρώτοι δρόμοι της Αθήνας που κλείνουν

Το φιλόδοξο σχέδιο του δήμου Αθηναίων ξεκινά με κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στις οδούς Βασιλίσσης Όλγας, Ηρώδου Αττικού, Πανεπιστημίου, καθώς και στην πλατεία Συντάγματος. Ο Μεγάλος Περίπατος, ή, αλλιώς, μία από τις μεγαλύτερες αστικές παρεμβάσεις που οραματίστηκαν αρχικά η Μελίνα Μερκούρη και ο Αντώνης Τρίτσης για την ενοποίηση και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, ξεκινά να υλοποιείται από την Πέμπτη 11 Ιουνίου.
Ο δήμος Αθηναίων εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο της αργίας και πραγματοποίησε διαγραμμίσεις κεντρικών δρόμων της πόλης ώστε να αυξηθεί σημαντικά ο ελεύθερος χώρος για την κυκλοφορία των πεζών αλλά και των ποδηλάτων.
Η συνέχεια στο womantoc.gr.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani
Μια από τις πιο πρωτοποριακές και επιδραστικές προσωπικότητες της ιταλικής μόδας παγκοσμίως, πέθανε πλήρης ημερών σε ηλικία 91 ετών στις 4 Σεπτεμβρίου στο Μιλάνο.
Η πρόβλεψη του Stephen King για τον Donald Trump και τις εκλογές του 2026
Ο Stephen King συνεχίζει την κόντρα του με τον Donald Trump, αυτήν τη φορά με μια τολμηρή πρόβλεψη για τις εκλογές του 2026, που μιλά για "έκπληξη" και "μπλε κύμα".
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΠαράνομοι οι περισσότεροι δασμοί του Donald Trump, αποφάσισε ομοσπονδιακό εφετείο
Το μεγαλύτερο μέρος τους, εκ των οποίων και οι μη κλαδικοί επιβλήθηκαν παράνομα σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις και η τύχη τους πλέον θα κριθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.
Έφυγε από τη ζωή η επικοντίστρια από την Κύπρο Μαρία Αριστοτέλους
Η κύπρια αθλήτρια προσβλήθηκε από μία σπάνια μορφή καρκίνου που συναντάται κατά βάση σε παιδιά και εφήβους και τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούσε να την αντιμετωπίσει με θεραπείες.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΤι μερίδιο κατέχει η Ελλάδα στον παγκόσμιο πλούτο;
Ο παγκόσμιος πλούτος αγγίζει τα 471 τρισ. δολάρια στο τέλος του 2024, με τις ΗΠΑ και την Κίνα να κυριαρχούν. Πού βρίσκεται η Ελλάδα και ποιες ευρωπαϊκές χώρες ξεχωρίζουν;
Γραφει Τιμος Σαλαμες