Η αξία των κρυπτονομισμάτων ξεπέρασε τα 2,7 τρισ. δολάρια

Το χθεσινό ρεκόρ του bitcoin έκανε το θαύμα του.

Γράφει: Esquire Editors 21 Οκτωβρίου 2021

Το κλίμα αισιοδοξίας για τα κρυπτονομίσματα, μετά το χθεσινό ρεκόρ του Bitcoin που ξεπέρασε τα 66.000 δολάρια, έδωσε ώθηση στην συνολική αξία της αγοράς κρυπτονομισμάτων, ξεπερνώντας τα 2,7 τρισ. δολάρια, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για άνοδο περίπου 200 δισ. δολαρίων από το τελευταίο υψηλό του Μαΐου για έναν κλάδο που περιέχει σχεδόν 10.000 κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με στοιχεία από το tracker CoinGecko.

Το ιστορικό ρεκόρ

Η άνοδος δείχνει πώς τα στοιχήματα σε κρυπτονομίσματα εξαπλώνονται πέρα ​​από το Bitcoin και σε άλλα κρυπτονομίσματα, εν μέσω ενθουσιασμού για την υιοθέτηση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μετά το ντεμπούτο στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης (NYSE) του Bitcoin Strategy ETF της ProShares, του πρώτου διαπραγματεύσιμου αμοιβαίου κεφαλαίου που συνδέεται με το bitcoin.

Το Ether - το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα μετά το Bitcoin - σημείωσε άνοδο έως και 3,3% την Πέμπτη, φτάνοντας μια ανάσα από το ιστορικό υψηλό του στα σχεδόν 4.400 δολάρια που κατέγραψε τον Μάιο.

Σημειώνεται πως το Bitcoin κατέγραψε χθες νέο ρεκόρ φτάνοντας σχεδόν τα 67.000 δολάρια. Το ερώτημα τώρα είναι αν το ασταθές κρυπτονόμισμα θα συνεχίσει τα κέρδη του ή θα υποκύψει σε απόσβεση κερδών.

Μια αντιστροφή πιθανότατα θα επηρέαζε το κλίμα στην αγορά κρυπτονομισμάτων στο σύνολό της, η οποία υπέστη μια "βουτιά" στα μέσα του έτους με την αξία να υποχωρεί στα περίπου 1,3 τρισ. δολάρια.

Ο Pankaj Balani, υψηλόβαθμο στέλεχος της Delta Exchange, δήλωσε ότι αναμένει το Bitcoin να ξεπεράσει τα 100.000 δολάρια πριν από το τέλος του έτους.

Σημειώνεται πως αυτή την ώρα, (11.09 ώρα Ελλάδος), σύμφωνα με το investing.com, το bitcoin σημειώνει άνοδο 1,98% τις τελευταίες 24 ώρες και κινείται στα 65.271,8 δολάρια, ενώ το Ether κινείται ανοδικά κατά 8,16% στα 4.172,7 δολάρια.

Από: Capital.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear