Κάρολος και Zelensky τα είπαν σε θερμό κλίμα στην Αγγλία

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας επισκέφθηκε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να συζητήσει με τον νέο μονάρχη.

Γράφει: Esquire Editors 11 Φεβρουαρίου 2023

Ο βασιλιάς Κάρολος υποδέχθηκε τον Volodymyr Zelensky ύστερα από την επίσκεψη έκπληξη του Ουκρανού προέδρου στην Αγγλία για να συζητήσουν για το τραγικό ζήτημα του πολέμου. Η θερμή συνάντηση με τον μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου ακολούθησε την εμφάνιση του Volodymyr Zelensky στο κοινοβούλιο, τον οποίο υποδέχθηκε στη χώρα ο πρωθυπουργός, Rishi Sunak.

Η επίσκεψη του Ουκρανού αρχηγού στην Αγγλία είχε δύο σκοπούς, όπως εξήγησε σε σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. Ειδικότερα, ο ίδιος ήθελε να ευχαριστήσει τους Βρετανούς για τη βοήθεια και την υποστήριξη που τους παρέχουν, αλλά και να προμηθευτεί όπλα για τους στρατιώτες που εξακολουθούν να αντιστέκονται στα ρωσικά στρατεύματα. 

Τι ανέφερε ο Volodymyr Zelensky

"Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ, σας ευχαριστώ που βρήκατε τον χρόνο για μένα", δήλωσε ο Zelensky με το που συνάντησε τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος του απάντησε: "Είμαστε όλοι ανήσυχοι για εσάς και σκεφτόμαστε τη χώρα σας τόσο καιρό, δεν μπορώ να σας πω".

Η συνέχεια στο Harper'sBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.