Coyoacan Playa: Αύρα Μεξικού στο Varkiza Resort
H φιέστα συνεχίζεται δίπλα στο κύμα, με το αγαπημένο bar restaurant του Θησείου να μετακομίζει στη θάλασσα.
To αγαπημένο bar restaurant του Θησείου, που έχει δώσει εδώ και χρόνια το δικό του ανεξίτηλο στίγμα στον γαστρονομικό και νυχτερινό γαλαξία της πόλης, έρχεται αυτό το καλοκαίρι για να αλλάξει τα δεδομένα στην premium beach culture της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Από τις 12 Ioυνίου, η φιέστα συνεχίζεται δίπλα στο κύμα και τον ολοκαίνουριο χώρο του Coyoacan Playa, εντός του Varkiza Resort (πρώην Yabanaki beach) στην Βάρκιζα, με ένα πρωτοποριακό concept που φέρνει στο νου την party κουλτούρα και την boho αισθητική τoυ Τουλούμ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα νέο και άκρως πρωτότυπο Mediterranean-Mexican μενού, σχεδιασμένο με καλοκαιρινή by the beach λογική δια χειρός του βραβευμένου σεφ Παναγιώτη Μουτσόπουλου, με έμφαση στο ψάρι και τα θαλασσινά (εδώ θα βρεις από σεβίτσε μέχρι αστακομακαρονάδα).

Το Coyoacan Playa είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ (09.00-02.00), με το all day beach café bar restaurant να προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να βιώσουν στο απόλυτο τη μοναδική εμπειρία και τα services επί της παραλίας. Η ατμοσφαιρική sunset & after dark εκδοχή του περιλαμβάνει θαυμάσια early dinners μετά το σούρουπο και signature δροσιστικά cocktails στο lounge bar. Μία πολυεπίπεδη Mexiterranean chic εμπειρία που έρχεται να ολοκληρωθεί ιδανικά με τα καθημερινά ζεν CoyoSunset live sessions, παρουσία γνωστών DJs με experimental ethnic house διάθεση. Eιδική μνεία οφείλει να γίνει στο sun & zen design του Coyoacan Playa, δια χειρός του Στράτου Χιωτέλη, με έμφαση στα γήινα χρώματα, το ξύλο και την πανταχού παρούσα άμμο, διακοσμημένο με λεπτομέρειες που καθηλώνουν το βλέμμα.

Info
Varkiza Resort (πρώην Yabanaki beach), Βάρκιζα
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026
Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.
Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.