Coyoacan Playa: Αύρα Μεξικού στο Varkiza Resort

H φιέστα συνεχίζεται δίπλα στο κύμα, με το αγαπημένο bar restaurant του Θησείου να μετακομίζει στη θάλασσα.

To αγαπημένο bar restaurant του Θησείου, που έχει δώσει εδώ και χρόνια το δικό του ανεξίτηλο στίγμα στον γαστρονομικό και νυχτερινό γαλαξία της πόλης, έρχεται αυτό το καλοκαίρι για να αλλάξει τα δεδομένα στην premium beach culture της Αθηναϊκής Ριβιέρας. 

Από τις 12 Ioυνίου, η φιέστα συνεχίζεται δίπλα στο κύμα και τον ολοκαίνουριο χώρο του Coyoacan Playa, εντός του Varkiza Resort (πρώην Yabanaki beach) στην Βάρκιζα, με ένα πρωτοποριακό concept που φέρνει στο νου την party κουλτούρα και την boho αισθητική τoυ Τουλούμ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα νέο και άκρως πρωτότυπο Mediterranean-Mexican μενού, σχεδιασμένο με καλοκαιρινή by the beach λογική δια χειρός του βραβευμένου σεφ Παναγιώτη Μουτσόπουλου, με έμφαση στο ψάρι και τα θαλασσινά (εδώ θα βρεις από σεβίτσε μέχρι αστακομακαρονάδα).

Coyoacan Playa: Αύρα Μεξικού στο Varkiza Resort

Το Coyoacan Playa είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ (09.00-02.00), με το all day beach café bar restaurant να προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να βιώσουν στο απόλυτο τη μοναδική εμπειρία και τα services επί της παραλίας. Η ατμοσφαιρική sunset & after dark εκδοχή του περιλαμβάνει θαυμάσια early dinners μετά το σούρουπο και signature δροσιστικά cocktails στο lounge bar. Μία πολυεπίπεδη Mexiterranean chic εμπειρία που έρχεται να ολοκληρωθεί ιδανικά με τα καθημερινά ζεν CoyoSunset live sessions, παρουσία γνωστών DJs με experimental ethnic house διάθεση.  Eιδική μνεία οφείλει να γίνει στο sun & zen design του Coyoacan Playa, δια χειρός του Στράτου Χιωτέλη, με έμφαση στα γήινα χρώματα, το ξύλο και την πανταχού παρούσα άμμο, διακοσμημένο με λεπτομέρειες που καθηλώνουν το βλέμμα. 

COYOACAN ΒΑΡΚΙΖΑ 1

Info

Varkiza Resort (πρώην Yabanaki beach), Βάρκιζα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας