
Coyoacan Playa: Αύρα Μεξικού στο Varkiza Resort
H φιέστα συνεχίζεται δίπλα στο κύμα, με το αγαπημένο bar restaurant του Θησείου να μετακομίζει στη θάλασσα.

To αγαπημένο bar restaurant του Θησείου, που έχει δώσει εδώ και χρόνια το δικό του ανεξίτηλο στίγμα στον γαστρονομικό και νυχτερινό γαλαξία της πόλης, έρχεται αυτό το καλοκαίρι για να αλλάξει τα δεδομένα στην premium beach culture της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Από τις 12 Ioυνίου, η φιέστα συνεχίζεται δίπλα στο κύμα και τον ολοκαίνουριο χώρο του Coyoacan Playa, εντός του Varkiza Resort (πρώην Yabanaki beach) στην Βάρκιζα, με ένα πρωτοποριακό concept που φέρνει στο νου την party κουλτούρα και την boho αισθητική τoυ Τουλούμ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα νέο και άκρως πρωτότυπο Mediterranean-Mexican μενού, σχεδιασμένο με καλοκαιρινή by the beach λογική δια χειρός του βραβευμένου σεφ Παναγιώτη Μουτσόπουλου, με έμφαση στο ψάρι και τα θαλασσινά (εδώ θα βρεις από σεβίτσε μέχρι αστακομακαρονάδα).

Το Coyoacan Playa είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ (09.00-02.00), με το all day beach café bar restaurant να προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να βιώσουν στο απόλυτο τη μοναδική εμπειρία και τα services επί της παραλίας. Η ατμοσφαιρική sunset & after dark εκδοχή του περιλαμβάνει θαυμάσια early dinners μετά το σούρουπο και signature δροσιστικά cocktails στο lounge bar. Μία πολυεπίπεδη Mexiterranean chic εμπειρία που έρχεται να ολοκληρωθεί ιδανικά με τα καθημερινά ζεν CoyoSunset live sessions, παρουσία γνωστών DJs με experimental ethnic house διάθεση. Eιδική μνεία οφείλει να γίνει στο sun & zen design του Coyoacan Playa, δια χειρός του Στράτου Χιωτέλη, με έμφαση στα γήινα χρώματα, το ξύλο και την πανταχού παρούσα άμμο, διακοσμημένο με λεπτομέρειες που καθηλώνουν το βλέμμα.

Info
Varkiza Resort (πρώην Yabanaki beach), Βάρκιζα
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα