Τα KFC προμηθεύουν εδώ και αρκετές δεκαετίες τους απανταχού foodies με διαολεμένα νόστιμο τηγανητό κοτόπουλο. Πέρα από αυτό όμως, έχουν φροντίσει να επικοινωνούν το προϊόν τους με πρωτότυπο τρόπο στο κομμάτι του marketing και της διαφήμισης. Κατά το παρελθόν δεν έχουν διστάσει να πειραματιστούν με τον εμβληματικό Colonel Sanders μπόλικες φορές, όπως τότε με το Βουνό του Game of Thrones ή όταν τον μετέτρεψαν σε influencer

Τώρα, αποφάσισαν να παίξουν μπάλα σε ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο: Άνοιξαν το πρώτο τους ψηφιακό εστιατόριο, εντός του video game Animal Crossing: New Horizons της Nintendo.

To "περιβάλλον" του συγκεκριμένου καταστήματος επιτρέπει στους ψηφιακούς του πελάτες να καθίσουν στα τραπέζια και τους πάγκους του, να παραγγείλουν τα αγαπημένα τους εδέσματα από το μενού της αλυσίδας και να συνομιλήσουν με τον Colonel Sanders. 


Διάβασε ακόμη για το THAMA του Δημήτρη Κατριβέση στην Τήνο, την πιο exclusive άφιξη του καλοκαιριού στη Μύκονο, το Τρομερό Παιδί που φτιάχνει τρομερό ψωμί, το Λοκάλι που ανέβηκε στην ταράτσα και το Joshua Tree που είναι το νέο πιο cool μέρος της Αθήνας.