Το Βουνό του Game of Thrones μόλις έγινε Colonel Sanders για τα KFC

Μάλλον θα χρειαστεί μεγαλύτερο λευκό κοστούμι.

Ο Harland David Sanders ήταν ένας Αμερικάνος επιχειρηματίας, που όλοι γνωρίζουν καθώς αποτέλεσε τον ιδρυτή της αλυσίδας Kentucky Fried Chicken (τα KFC δηλαδή) ενώ έγινε και ο brand ambassador της φίρμας. Μάλιστα, μετά τον θάνατό του το 1980, η φιγούρα του αποτυπώθηκε στο logo της εταιρείας.

Το παρατσούκλι του, Colonel  -δηλαδή συνταγματάρχης- δεν έχει να κάνει με κάποιον στρατιωτικό βαθμό αλλά είναι τιμητικός τίτλος που αποδίδεται από την πολιτεία του Kentucky σε όσους παρουσιάζουν κοινωνική προσφορά. 

Την φιγούρα σήμα-κατατεθέν των KFC έχουν κατά καιρούς υποδυθεί πολλοί στην μικρή οθόνη και πιο συγκεκριμένα στις διαφημίσεις της αλυσίδας εστίασης, όπως οι Darrell Hammond, Reba McEntire, George Hamilton, Rob Lowe και Jason Alexander. Κανείς όμως δεν φανταζόταν, μέχρι τώρα τουλάχιστον, ότι σε αυτόν το ρόλο θα βλέπαμε τον Hafþór Júlíus Björnsson aka το Βουνό του Game of Thrones αλλά και τον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε πριν λίγες ημέρες, ο Björnsson καταρρίπτει ένα περίεργο παγκόσμιο ρεκόρ, τραβώντας τα περισσότερα chicken burgers που έχουν τραβηχτεί ποτέ, φορώντας το λευκό κοστούμι του Colonel Sanders. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των KFC, ο τηλεοπτικός Gregor Clegane κατόρθωσε να αντεπεξέλθει στο βάρος των περίπου 320 κιλών σάντουιτς. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Björnsson καταφέρνει να μετακινήσει πράγματα που μοιάζουν ασήκωτα - το έχει κάνει και με φορτηγά που ζυγίζουν τόνους. 

Στην ουσία βέβαια, το βιντεάκι αυτό δεν είναι παρά μία διαφήμιση της εταιρείας για το Double Crispy Colonel Sandwich, που περιέχει δύο φιλέτα κοτόπουλου, μαγιονέζα και πίκλες, και μπορεί να σερβιριστεί με τρεις διαφορετικές σως: Smoky Mountain BBQ, Nashville Hot και Georgia Gold honey mustard. Δυστυχώς, δεν βγαίνει σε συσκευασίες των 320 κιλών σαν και αυτή του Βουνού. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος