Το Λοκάλι ανέβηκε στην ταράτσα

Η cool ελληνική pub στου Ψυρρή βλέπει πλέον την Αθήνα αφ ̓ υψηλού.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Ιουνίου 2020

Πριν από περίπου 1 χρόνο, το Λοκάλι μας συστήθηκε σαν μία εντελώς διαφορετική πρόταση. Μία ελληνική pub, ένα μέρος όπου μπορεί κάποιος να βρει καλό καφέ, καλό φαγητό και, φυσικά, καλό ποτό μέσα σε ένα άκρως χαλαρωτικό περιβάλλον. Το concept διατηρείται πάντοτε σε αυτό το πλαίσιο, ενώ η αυλή του έχει γίνει viral εδώ και αρκετό καιρό -και να εξακολουθεί να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα spots ολόκληρης της πόλης. Ήρθε όμως η στιγμή, το Λοκάλι να ανέβει και λίγο πιο ψηλά.

Το Λοκάλι ανέβηκε στην ταράτσα

Από τις 11 Ιουνίου, το μέρος που οραματίστηκαν και έκαναν πράξη οι Δημήτρης Κιάκος και Χριστίνα Μοάτσου (Gin Joint), Κώστας Σκουλικαράκης (Circus κ.α.) και Ρένος Γραμμένος (Upupa Epops) κοιτά την περιοχή του Ψυρρή αφ' υψηλού, παρουσιάζοντας στο κοινό την όμορφα διαμορφωμένη και ανεπιτήδευτα cool ταράτσα του.

ΤΟ ΛΟΚΑΛΙ ΨΥΡΡΗ 6
ΤΟ ΛΟΚΑΛΙ ΨΥΡΡΗ 7

Το καθαρόαιμο καλοκαιρινό μπαρ, τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα φωτάκια και το φουγάρο στην κορυφή εξελίσσονται ήδη στα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της ενώ η αύρα της είναι άκρως χαλαρωτική. Σε αυτή, ο καθένας μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει, πέρα από τη θέα, και τα ποτά του νέου καταλόγου, που δίνεις υποσχέσεις για "Pretty Highballs & Fancy Drinks". Θα βρεις on tap επιλογές (Local Negroni και Local T-Punch), δύο frozen προτάσεις (δοκίμασε το Riko, Riko, Rikoko με τεκίλα, βερίκοκο, μάνγκο, τσίλι και μοσχολέμονο), καλοκαιρινά highballs και πειραγμένα κλασικά - από τα τελευταία προτείνουμε ανεπιφύλακτα το διασκεδαστικό Banana Colada.  

Μπορείς κάλλιστα να συνοδεύσεις το ποτό σου με τα τρία τυλιχτά που προτείνονται (με χοιρινό, με κοτόπουλο κι ένα vegan) και ασφαλώς το κλασικό hot-dog.

ΤΟ ΛΟΚΑΛΙ ΨΥΡΡΗ 5

Info

Σαρρή 44, Ψυρρή
Τηλ. 210 3250673
www.tolokali.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ένα premium σάκε που αξίζει την προσοχή σου

Ο Richard Geoffroy, μέχρι πρότινος chef de cave και public face της Dom Perignon, φέρνει μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην παραγωγή sake.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί όλοι πίνουν ουίσκι τον χειμώνα

Ρωτήσαμε τρεις καθ' ύλην αρμόδιους για το πώς σχετίζεται ο βασιλιάς των ποτών, το ουίσκι, με τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η απάντηση στο κρύο λέγεται Hot Buttered Rum

Είναι ό,τι λέει το όνομά του και μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό έπειτα από μία παγωμένη ημέρα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα pairings του Negroni

Τι να φας μαζί με το πιο δημοφιλές cocktail του πλανήτη.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η καπνιστή αναβάθμιση της Margarita

Το μυστικό παραμένει πάντοτε το ίδιο: μία πραγματικά καλή τεκίλα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Όλοι πίνουν Negroni

Η λίστα με τα best-selling classic cocktails για το 2022 έφερε την αποκαθήλωση του Old Fashioned από την κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας