Το Λοκάλι ανέβηκε στην ταράτσα

Η cool ελληνική pub στου Ψυρρή βλέπει πλέον την Αθήνα αφ ̓ υψηλού.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Ιουνίου 2020

Πριν από περίπου 1 χρόνο, το Λοκάλι μας συστήθηκε σαν μία εντελώς διαφορετική πρόταση. Μία ελληνική pub, ένα μέρος όπου μπορεί κάποιος να βρει καλό καφέ, καλό φαγητό και, φυσικά, καλό ποτό μέσα σε ένα άκρως χαλαρωτικό περιβάλλον. Το concept διατηρείται πάντοτε σε αυτό το πλαίσιο, ενώ η αυλή του έχει γίνει viral εδώ και αρκετό καιρό -και να εξακολουθεί να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα spots ολόκληρης της πόλης. Ήρθε όμως η στιγμή, το Λοκάλι να ανέβει και λίγο πιο ψηλά.

Το Λοκάλι ανέβηκε στην ταράτσα

Από τις 11 Ιουνίου, το μέρος που οραματίστηκαν και έκαναν πράξη οι Δημήτρης Κιάκος και Χριστίνα Μοάτσου (Gin Joint), Κώστας Σκουλικαράκης (Circus κ.α.) και Ρένος Γραμμένος (Upupa Epops) κοιτά την περιοχή του Ψυρρή αφ' υψηλού, παρουσιάζοντας στο κοινό την όμορφα διαμορφωμένη και ανεπιτήδευτα cool ταράτσα του.

ΤΟ ΛΟΚΑΛΙ ΨΥΡΡΗ 6
ΤΟ ΛΟΚΑΛΙ ΨΥΡΡΗ 7

Το καθαρόαιμο καλοκαιρινό μπαρ, τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα φωτάκια και το φουγάρο στην κορυφή εξελίσσονται ήδη στα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της ενώ η αύρα της είναι άκρως χαλαρωτική. Σε αυτή, ο καθένας μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει, πέρα από τη θέα, και τα ποτά του νέου καταλόγου, που δίνεις υποσχέσεις για "Pretty Highballs & Fancy Drinks". Θα βρεις on tap επιλογές (Local Negroni και Local T-Punch), δύο frozen προτάσεις (δοκίμασε το Riko, Riko, Rikoko με τεκίλα, βερίκοκο, μάνγκο, τσίλι και μοσχολέμονο), καλοκαιρινά highballs και πειραγμένα κλασικά - από τα τελευταία προτείνουμε ανεπιφύλακτα το διασκεδαστικό Banana Colada.  

Μπορείς κάλλιστα να συνοδεύσεις το ποτό σου με τα τρία τυλιχτά που προτείνονται (με χοιρινό, με κοτόπουλο κι ένα vegan) και ασφαλώς το κλασικό hot-dog.

ΤΟ ΛΟΚΑΛΙ ΨΥΡΡΗ 5

Info

Σαρρή 44, Ψυρρή
Τηλ. 210 3250673
www.tolokali.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μετά το Baba Au Rum, το InLoveAgain

Στο μικρό αδερφάκι του Baba Au Rum θα βρεις γλυκά εμπνευσμένα από την cocktail culture, ποιοτικό καφέ και brunch καθώς και φυτά για τον χώρο σου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτή την εβδομάδα, πίνουμε Negroni

Η καλύτερη χρήση του Campari που έγινε ποτέ και μία αφορμή να βοηθήσεις έναν σημαντικό σκοπό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί η Coca Cola των McDonald's έχει καλύτερη γεύση

Δεν είναι η ιδέα μας. Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στο κέντρο της Αθήνας, ένα μπαρ σερβίρει μπροστά από ένα άλλο μπαρ

Κάτι συμβαίνει στην Πετράκη και το The Bar In Front Of The Bar 'ευθύνεται' σε μεγάλο βαθμό γι' αυτό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ο David Adjaye και η φιάλη του παλαιότερου single malt

Το Gordon & MacPhail Generations 80 ετών δεν θα μπορούσε να έχει ιδανικότερο packaging.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η ιστορία και η συνταγή του Espresso Martini

Κάτι για να σε ξυπνήσει και να σε ταρακούνησει.

Γραφει Μπαμπης Δουκας