Το Naif στρέφει το ενδιαφέρον πίσω από τη Στέγη

Τα πρώτα συναισθήματα που σου δημιουργεί ένα μαγαζί μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο για το αν θα το αγαπήσεις ή όχι. Φυσικά υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες αλλά πόσο ωραίο είναι όταν κυλούν όλα αβίαστα κι ευχάριστα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη σε ένα νέο χώρο.

Το ρομαντικά "αφελές" Naif, που το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τη ναΐφ τέχνη (από τη γαλλική λέξη naive) - μία κατηγορία που χαρακτηρίζεται από μια παιδικού τύπου απλοϊκότητα, τόσο στην ύλη και το περιεχόμενο όσο και στην τεχνική, ανήκει στην κατηγορία "αγαπώ ένα μαγαζί από την πρώτη ματιά": Είναι το απρόσμενο σημείο του - πίσω ακριβώς από τη Στέγη, οι πολύχρωμες καρέκλες του απλωμένες στο άνετο πεζοδρόμιο, τα όμορφα φυτά του, ο μινιμαλισμός της μπάρας και τα γήινα χρώματα, το παλιό μωσαϊκό που δίνει την ασφάλεια του παρελθόντος (κάτι υπήρχε εδώ πριν από εσένα και θα υπάρχει μετά από εσένα), το χαμόγελο του ιδιοκτήτη Πέτρου Ζήσου και η επιβεβαίωση ότι ήρθες στο σωστό μέρος για να απολαύσεις ένα πραγματικά καλοφτιαγμένο G&T.

Το Naif στρέφει το ενδιαφέρον πίσω από τη Στέγη

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας