Το Naif στρέφει το ενδιαφέρον πίσω από τη Στέγη
Τα πρώτα συναισθήματα που σου δημιουργεί ένα μαγαζί μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο για το αν θα το αγαπήσεις ή όχι. Φυσικά υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες αλλά πόσο ωραίο είναι όταν κυλούν όλα αβίαστα κι ευχάριστα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη σε ένα νέο χώρο.
Το ρομαντικά "αφελές" Naif, που το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τη ναΐφ τέχνη (από τη γαλλική λέξη naive) - μία κατηγορία που χαρακτηρίζεται από μια παιδικού τύπου απλοϊκότητα, τόσο στην ύλη και το περιεχόμενο όσο και στην τεχνική, ανήκει στην κατηγορία "αγαπώ ένα μαγαζί από την πρώτη ματιά": Είναι το απρόσμενο σημείο του - πίσω ακριβώς από τη Στέγη, οι πολύχρωμες καρέκλες του απλωμένες στο άνετο πεζοδρόμιο, τα όμορφα φυτά του, ο μινιμαλισμός της μπάρας και τα γήινα χρώματα, το παλιό μωσαϊκό που δίνει την ασφάλεια του παρελθόντος (κάτι υπήρχε εδώ πριν από εσένα και θα υπάρχει μετά από εσένα), το χαμόγελο του ιδιοκτήτη Πέτρου Ζήσου και η επιβεβαίωση ότι ήρθες στο σωστό μέρος για να απολαύσεις ένα πραγματικά καλοφτιαγμένο G&T.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα