Davies and Brook, η επιστροφή

Το λονδρέζικο εστιατόριο του φημισμένου chef Daniel Humm ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο Claridge's.

Το Davies and Brook θα λειτουργήσει ξανά στο Claridge's, μετά το lockdown, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020. Το εστιατόριο άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2019, αποτελώντας το πρώτο εγχείρημα του διάσημου chef Daniel Humm (από το φημισμένο Eleven Madison Park, με 3 αστέρια Michelin, στη Νέα Υόρκη) στο Λονδίνο. Έχοντας αφήσει ήδη το στίγμα του στη γαστρονομική σκηνή της πόλης τους πρώτους τέσσερις μήνες λειτουργίας του, το εστιατόριο θα ανοίξει ξανά και θα καλωσορίσει τους επισκέπτες με την ίδια φιλοσοφία και ζεστασιά, καθώς επίσης και τα μοντέρνα μενού του.

Νέα πιάτα θα κάνουν την εμφάνισή τους στο opening του εστιατορίου, συμπεριλαμβανομένου του Whole Roasted Chicken - ένα πιάτο που αγαπάει ιδιαίτερα ο Chef Humm και ενδείκνυται για ένα οικείο δείπνο μεταξύ δύο ατόμων.

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας