
Ποιος δάγκωσε τις διαφημιστικές πινακίδες στο Παρίσι;
Αναμενόμενο, μιας και απεικονίζουν λιχουδιές που ενεργοποιούν αυτομάτως τους σιελογόνους αδένες.
Είναι τόσο ορεκτικά που μοιάζουν σαν να τα έχουν ήδη δαγκώσει. Δικαιολογημένα, μιας και απεικονίζουν λιχουδιές που ενεργοποιούν αυτομάτως τους σιελογόνους αδένες. Από το 1985, η διαφημιστική εταιρεία TBWA Paris υποστηρίζει την επέκταση πασίγνωστου διεθνούς ταχυφαγείου στη Γαλλία. Η σχέση τους έχει αποδειχθεί ανθεκτική όλα αυτά τα χρόνια, γεννώντας αξιομνημόνευτες καμπάνιες που έχουν επηρεάσει την εκεί ποπ κουλτούρα.
Η τελευταία καμπάνια ακούει στο όνομα "Δαγκωμένες Διαφημιστικές Πινακίδες", εξακολουθεί να μη χρησιμοποιεί το λογότυπο της διαφημιζόμενης εταιρείας και αποτελείται από τρεις διαφημιστικές πινακίδες με οπίσθιο φωτισμό που έχουν τοποθετηθεί σε τρία σημεία στην Πόλη του Φωτός. Και οι οποίες είναι στην κυριολεξία δαγκωμένες.
Για την καμπάνια αυτή, η TBWA Paris πήρε τρία από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της McDonald's: ένα Big Mac, ένα τσίζμπουργκερ και πατάτες. Κάθε ένα από αυτά φωτογραφήθηκε με λεπτομέρεια ώστε τα close-up να είναι ευκόλως αναγνωρίσιμα. Και για να δείξουν πόσο ακαταμάχητα είναι τα προϊόντα της αμερικανικής αλυσίδας, κάθε μια διαφημιστική πινακίδα έχει "δαγκωθεί", αφήνοντας τα σημάδια της δαγκωματιάς πάνω της, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Ένα γαστρονομικό all star game στην Καλντέρα
Η φετινή σεζόν στην εστιατορική Σαντορίνη εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένα mix Κοπεγχάγης, Σαν Σεμπαστιάν και Παρισιού, με ελληνικές πρώτες ύλες και λουσμένη από τον ήλιο της χώρας μας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΣτο Matzenta απολαμβάνεις την αυθεντική ιεροτελεστία του μεξικανικού φούρνου Barbacoa
Από την πολιτεία Hidalgo μέχρι τα Χανιά της Κρήτης μία ιστορία της κουζίνας των Μεξικανών γεμίζει το τραπέζι μας με την πιο αυθεντικά παραδοσιακή γαστρονομική τεχνική.
Η Λίνδος της Ρόδου μέσα από πέντε πιάτα
Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η Λίνδος είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός.
Ο Γκίκας Ξενάκης δημιουργεί με φόντο την Καλντέρα
Στο εστιατόριο Ombra του πανέμορφου boutique hotel Esperas Santorini γευόμαστε signature πιάτα του Γκίκα Ξενάκη με θέα το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο.
Το Sailinn κάνει νοστιμότερη την Λευκάδα
Το beach club & restaurant στο Νυδρί βάζει ρότα για τις γαστρονομικές θάλασσες της Μεσογείου, υπό την επιμέλεια της Rolling Stove.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΚάτι νόστιμο μαγειρεύουν Γιάννης Κιόρογλου και Αλέξανδρος Τσιοτίνης στην Πάρο
Μία άλλη γεύση της δημοφιλούς Κυκλάδας μέσα από τα μενού των δύο σημαντικών σεφ σε "Parostia" και "Mr. E".
Γραφει Μπαμπης Δουκας