Ποιος δάγκωσε τις διαφημιστικές πινακίδες στο Παρίσι;

Αναμενόμενο, μιας και απεικονίζουν λιχουδιές που ενεργοποιούν αυτομάτως τους σιελογόνους αδένες.

Γράφει: Esquire Editors 09 Οκτωβρίου 2020

Είναι τόσο ορεκτικά που μοιάζουν σαν να τα έχουν ήδη δαγκώσει. Δικαιολογημένα, μιας και απεικονίζουν λιχουδιές που ενεργοποιούν αυτομάτως τους σιελογόνους αδένες. Από το 1985, η διαφημιστική εταιρεία TBWA Paris υποστηρίζει την επέκταση πασίγνωστου διεθνούς ταχυφαγείου στη Γαλλία. Η σχέση τους έχει αποδειχθεί ανθεκτική όλα αυτά τα χρόνια, γεννώντας αξιομνημόνευτες καμπάνιες που έχουν επηρεάσει την εκεί ποπ κουλτούρα.

Η τελευταία καμπάνια ακούει στο όνομα "Δαγκωμένες Διαφημιστικές Πινακίδες", εξακολουθεί να μη χρησιμοποιεί το λογότυπο της διαφημιζόμενης εταιρείας και αποτελείται από τρεις διαφημιστικές πινακίδες με οπίσθιο φωτισμό που έχουν τοποθετηθεί σε τρία σημεία στην Πόλη του Φωτός. Και οι οποίες είναι στην κυριολεξία δαγκωμένες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nouvelle campagne pour @mcdonaldsfrance un peu croquée 🍟 #Core #NoLogo

A post shared by TBWA\PARIS (@tbwaparis) on

Για την καμπάνια αυτή, η TBWA Paris πήρε τρία από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της McDonald's: ένα Big Mac, ένα τσίζμπουργκερ και πατάτες. Κάθε ένα από αυτά φωτογραφήθηκε με λεπτομέρεια ώστε τα close-up να είναι ευκόλως αναγνωρίσιμα. Και για να δείξουν πόσο ακαταμάχητα είναι τα προϊόντα της αμερικανικής αλυσίδας, κάθε μια διαφημιστική πινακίδα έχει "δαγκωθεί", αφήνοντας τα σημάδια της δαγκωματιάς πάνω της, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα εστιατόρια της νέας σεζόν

Το φρέσκο fine dining, η υψηλή κρεατοφαγία και οι αφίξεις-εκπλήξεις του φθινοπώρου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το τέλειο αυγό ποσέ

Ακόμη και αυτοί που μισούν να μπαίνουν στην κουζίνα, μπορούν να τα καταφέρουν.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Μία επική συνταγή για το καλύτερο cheeseburger

Η παγκόσμια ημέρα cheeseburger θα έπρεπε να γιορτάζεται καθημερινά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γουακαμόλε αλλά με αστέρι Michelin

Ένας ειδικός προτείνει την ιδανικότερη φόρμουλα για το κορυφαίο dip του πλανήτη με αφορμή τη σημερινή Guacamole Day.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Salonica Restaurant, όχι τυχαία ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας

Η σπουδαία δουλειά του Σωτήρη Ευαγγέλου επιβραβεύτηκε με έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας