Τα fooding & drinking spots που νοσταλγούμε στο lockdown

Εστιατόρια και μπαρ που συνδυάζουν έξοχα ποτό και φαγητό και ανυπομονούμε να επισκεφθούμε όταν το επιτρέψουν και πάλι οι συνθήκες.

Γράφει: Tasty-guide.gr 25 Ιανουαρίου 2021

Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε μία σαφής τάση από πολλά εστιατόρια και μπαρ, να ενισχύσουν και άλλα κομμάτια της λειτουργίας τους. Κάπως έτσι προέκυψε η εξαιρετική σύμπραξη ποτού και φαγητού. Η εν λόγω τάση θέλει δύο απολαύσεις, δύο διαφορετικές ιδέες που όμως είναι άρρηκτα συνδεδεμένες να συναντιούνται στον ίδιο χώρο. Βασικό χαρακτηριστικό η πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από κάθε είδους "πρέπει" που μπορεί να συναντάμε σε ένα κλασικό εστιατόριο.

Μέχρι να ανοίξει και πάλι η εστίαση, νοσταλγούμε τα παρακάτω μέρη της Αθήνας, που έκαναν όλα τα παραπάνω με τον πιο απολαυστικό και επιτυχημένο τρόπο.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Eleven Madison Park γίνεται vegan. Αλλά γιατί;

Το σπουδαίο νεοϋορκέζικο εστιατόριο αποβάλλει το κρέας από το μενού του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το νόστιμο restart του Alficon

Νέο μενού και καινούριες γαστρονομικές προκλήσεις στον πεζόδρομο της Ηρώνδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το αρνί πέρα από τον οβελία

Πώς θα αξιοποιήσεις γευστικά το εθνικό μας κρέας, χωρίς να το περάσεις από τη σούβλα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η συνταγή του Funky Gourmet για μαγειρίτσα

Δεν συναντάς καθημερινά μία μαγειρίτσα με δύο αστέρια Michelin.

Γραφει Μπαμπης Δουκας