Τα fooding & drinking spots που νοσταλγούμε στο lockdown

Εστιατόρια και μπαρ που συνδυάζουν έξοχα ποτό και φαγητό και ανυπομονούμε να επισκεφθούμε όταν το επιτρέψουν και πάλι οι συνθήκες.

Γράφει: Tasty-guide.gr 25 Ιανουαρίου 2021

Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε μία σαφής τάση από πολλά εστιατόρια και μπαρ, να ενισχύσουν και άλλα κομμάτια της λειτουργίας τους. Κάπως έτσι προέκυψε η εξαιρετική σύμπραξη ποτού και φαγητού. Η εν λόγω τάση θέλει δύο απολαύσεις, δύο διαφορετικές ιδέες που όμως είναι άρρηκτα συνδεδεμένες να συναντιούνται στον ίδιο χώρο. Βασικό χαρακτηριστικό η πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από κάθε είδους "πρέπει" που μπορεί να συναντάμε σε ένα κλασικό εστιατόριο.

Μέχρι να ανοίξει και πάλι η εστίαση, νοσταλγούμε τα παρακάτω μέρη της Αθήνας, που έκαναν όλα τα παραπάνω με τον πιο απολαυστικό και επιτυχημένο τρόπο.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας