Tasty Awards 2022: Πού βγαίνουμε για 'fooding & drinking';

Τα υποψήφια εστιατόρια των Tasty Awards 2022 στην κατηγορία BAR & WINE RESTAURANTS.

Μια από τις πιο δυνατές τάσεις που ήρθαν για να μείνουν είναι ο συνδυασμός φαγητού και ποτού. Τα Bar Restaurants ή Restaurant Bars της Αθήνας -όπως το προτιμάει κανείς- είναι πλέον πολλά και καλά με ψαγμένες επιλογές τόσο σε φαγητό όσο και ποτό. Εμείς δοκιμάζουμε, απολαμβάνουμε και ψηφίζουμε το αγαπημένο μας ;)

Οι top επιλογές για fooding & drinking στην Αθήνα συμμετέχουν στην κατηγορία Bar Restaurants των Tasty Awards. Μιλάμε για εξαιρετικά, υβριδικά "restaubars” όπου μπορείς να δοκιμάσεις πιάτα όπως "σεβίτσε με γάλα τίγρη αρωματισμένο με πράσινο κάρυ”και αυτό να το συνδυάσεις με ένα από τα καλύτερα κλασικά negroni που έχεις πιει ποτέ, ή -σε μια πιο επαναστατική κίνηση- με κάποιο εξαιρετικό απόσταγμα. To κριθαρότο αγριομάραθου πλέον μπορεί μια χαρά να σερβιριστεί δίπλα σε ένα "cranberry orange whiskey sour” και να σου μείνουν και τα δύο αξέχαστα.

Και δεν είναι μόνο ότι μια πολύ καλή κουζίνα και ένα πολύ καλό μπαρ μπορούν να συνυπάρξουν. Όχι, τα πράγματα έχουν προχωρήσει παρακάτω. Τα τελευταία χρόνια οι bartenders και οι σεφ στην Αθήνα πειραματίζονται όλο και περισσότερο θολώνοντας τα όρια μεταξύ τους. Υλικά από τις κουζίνες χρησιμοποιούνται στις μπάρες και το αντίστροφο. Όλο αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για όλους εμάς -το κοινό- που τους ακολουθούμε εξερευνώντας τα δικά μας όρια πειραματισμών.

Τα Bar Restaurants που συμμετέχουν στα Tasty Awards 2022 είναι εξαιρετικές περιπτώσεις να μυηθεί κανείς στην τάση του fooding & drinking. Ήδη αγαπημένα του κοινού, μας καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζουμε τώρα στο: https://www.tasty-guide.gr/voting/resto-bars

 


Tasty Awards 2022

Υπό την αιγίδα: Περιφέρεια Αττικής

Χορηγοί

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Fissler: Όταν η γερμανική ακρίβεια συναντά τη χαρά του μαγειρέματος

Από το 1845 έως σήμερα, η Fissler αποτελεί συνώνυμο της γερμανικής ακρίβειας στο μαγείρεμα, με premium σκεύη που αντέχουν στον χρόνο.

Όσπρια στο γιορτινό τραπέζι; Ναι! Ιδέες για να τα βάλεις από το πρώτο dip μέχρι το κυρίως πιάτο

Όσπρια στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου, σε ρόλο πρωταγωνιστή: κρεμώδη dips, σαλάτες και κυρίως πιάτα για κάθε τύπο καλεσμένου.

Το Pomo d’ Oro εντυπωσίασε την Αθηναϊκή Ριβιέρα με την πρωτότυπα κερκυραϊκή κουζίνα του

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026

Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.

Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.