Στο Ammothines στη Μεσσηνία για εκλεπτυσμένες γεύσεις
Το Ammothines - Four Seas, παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία.
Το Ammothines - Four Seas, παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία. Πλήρως ανακαινισμένος, ο χώρος λειτουργεί καθημερινά από από τις 10.00π.μ -23.00 μ.μ . Το μενού, βασισμένο στην ελληνική δημιουργική κουζίνα και εμφανώς αναβαθμισμένο, επιμελείται για άλλη μια χρονιά ο σεφ Δημήτρης Τσώτσος. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον επισκέπτη καθώς μια ιδιαίτερη γωνιά έχει διαμορφωθεί στο χώρο ένα νέο pop up restaurant το 'Ammothines Fish Meze. Νόστιμες συνταγές με αγνές πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα όπως πέστροφα Άρτας, χέλι Πρεβέζης και σύγκλινο Μάνης συνοδεύονται από επιλεγμένα αποστάγματα & αρωματικά κρασιά.
Φροντισμένα με μεράκι μποστάνια περιβάλλουν το χώρο του εστιατορίου. Κατεβαίνοντας προς την παραλία θα βρούμε το beach bar με τους lounge καναπέδες, τις αναπαυτικές μαξιλάρες σε boho στυλ και την μαγευτική θέα στο Κάστρο της Βοιδοκοιλιάς. Ωραίες μουσικές από τον resident dj Nikos Kouris αλλά και πολλά τα προγραμματισμένα live καθ' ολη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ασφαλώς δεν μπορούμε να τελειώσουμε την επίσκεψη μας στο χώρο αν δεν κάνουμε μια στάση - διανυκτέρευση στο Glamping.
Καταλύματα σε μορφή σκηνής ακουμπισμένα πάνω σε ξύλινους πασσάλους και πλήρως εναρμονισμένα με το φυσικό τοπίο, έτοιμα να μας μυήσουν σε μια μοναδική εμπειρία . 'Stay Tuned , γιατί στο ΑΜΜΟTHINES τίποτα και ποτέ δε μένει ίδιο!!
Διεύθυνση: Πετροχώρι 240 01 ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Ανοιχτά: Mαρτιο - Νοέμβριο
Τηλέφωνο: 2723 041798
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Όλα όσα τρώνε και πίνουν στο The Gentlemen του Guy Ritchie
Η κορυφαία σειρά του Netflix αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνει μπόλικο και εκλεπτυσμένο φαγοπότι.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΜία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' στο Iama
Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ διαδρομή της λαγάνας στο σήμερα
Καμία Καθαρή Δευτέρα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτήν.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΕγκλήματα κατά της ιταλικής κουζίνας
Μία έρευνα αποκαλύπτει όλα όσα θα έκαναν τον Massimo Bottura να ξαναγυρίσει στη Νομική και τον Dario Cecchini να γίνει vegan.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας μίνι οδηγός για εστιατόρια και ταβέρνες για όλη τη Σαρακοστή
Ό,τι πρέπει για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.
Το θρυλικό Château de Beaucastel στη Μεγάλη Βρεταννία
Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στο εμβληματικό αθηναϊκό σποτ.
Γραφει Μπαμπης Δουκας