
Στο Ammothines στη Μεσσηνία για εκλεπτυσμένες γεύσεις
Το Ammothines - Four Seas, παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία.
Το Ammothines - Four Seas, παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία. Πλήρως ανακαινισμένος, ο χώρος λειτουργεί καθημερινά από από τις 10.00π.μ -23.00 μ.μ . Το μενού, βασισμένο στην ελληνική δημιουργική κουζίνα και εμφανώς αναβαθμισμένο, επιμελείται για άλλη μια χρονιά ο σεφ Δημήτρης Τσώτσος. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον επισκέπτη καθώς μια ιδιαίτερη γωνιά έχει διαμορφωθεί στο χώρο ένα νέο pop up restaurant το 'Ammothines Fish Meze. Νόστιμες συνταγές με αγνές πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα όπως πέστροφα Άρτας, χέλι Πρεβέζης και σύγκλινο Μάνης συνοδεύονται από επιλεγμένα αποστάγματα & αρωματικά κρασιά.

Φροντισμένα με μεράκι μποστάνια περιβάλλουν το χώρο του εστιατορίου. Κατεβαίνοντας προς την παραλία θα βρούμε το beach bar με τους lounge καναπέδες, τις αναπαυτικές μαξιλάρες σε boho στυλ και την μαγευτική θέα στο Κάστρο της Βοιδοκοιλιάς. Ωραίες μουσικές από τον resident dj Nikos Kouris αλλά και πολλά τα προγραμματισμένα live καθ' ολη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ασφαλώς δεν μπορούμε να τελειώσουμε την επίσκεψη μας στο χώρο αν δεν κάνουμε μια στάση - διανυκτέρευση στο Glamping.
Καταλύματα σε μορφή σκηνής ακουμπισμένα πάνω σε ξύλινους πασσάλους και πλήρως εναρμονισμένα με το φυσικό τοπίο, έτοιμα να μας μυήσουν σε μια μοναδική εμπειρία . 'Stay Tuned , γιατί στο ΑΜΜΟTHINES τίποτα και ποτέ δε μένει ίδιο!!
Διεύθυνση: Πετροχώρι 240 01 ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Ανοιχτά: Mαρτιο - Νοέμβριο
Τηλέφωνο: 2723 041798
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Αν η αμαρτία ήταν φαγητό, θα ήταν Sinners Pizza
Εκεί όπου η πίτσα δεν έχει ανανά, δεν τρώγεται διπλωμένη και δε σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.
Τα νέα αστέρια της ελληνικής γαστρονομίας
Γνωρίστε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στυλ τους.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςNaporitan, η ιαπωνική απάντηση στη napolitana
Παραβρασμένα μακαρόνια, λουκάνικα και μανιτάρια, κρεμμύδι και κέτσαπ. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν μία κάπως διαφορετική άποψη για την ιταλική κουζίνα.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ διακριτική γοητεία του να τρως έξω μόνος
Χαλάρωσε και απόλαυσε. Τόσο το φαγητό όσο και τη γαλήνη που αυτό προσφέρει.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλη η αλήθεια για την πρωτεΐνη αρακά
Είναι το Next Big Thing της αθλητικής διατροφής;