Στο Ammothines στη Μεσσηνία για εκλεπτυσμένες γεύσεις

Το Ammothines - Four Seas, παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία.

Το Ammothines - Four Seas, παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία. Πλήρως ανακαινισμένος, ο χώρος λειτουργεί καθημερινά από από τις 10.00π.μ -23.00 μ.μ . Το μενού, βασισμένο στην ελληνική δημιουργική κουζίνα και εμφανώς αναβαθμισμένο, επιμελείται για άλλη μια χρονιά ο σεφ Δημήτρης Τσώτσος. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον επισκέπτη καθώς μια ιδιαίτερη γωνιά έχει διαμορφωθεί στο χώρο ένα νέο pop up restaurant το 'Ammothines Fish Meze. Νόστιμες συνταγές με αγνές πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα όπως πέστροφα Άρτας, χέλι Πρεβέζης και σύγκλινο Μάνης συνοδεύονται από επιλεγμένα αποστάγματα & αρωματικά κρασιά.

Στο Ammothines στη Μεσσηνία για εκλεπτυσμένες γεύσεις

Φροντισμένα με μεράκι μποστάνια περιβάλλουν το χώρο του εστιατορίου. Κατεβαίνοντας προς την παραλία θα βρούμε το beach bar με τους lounge καναπέδες, τις αναπαυτικές μαξιλάρες σε boho στυλ και την μαγευτική θέα στο Κάστρο της Βοιδοκοιλιάς. Ωραίες μουσικές από τον resident dj Nikos Kouris αλλά και πολλά τα προγραμματισμένα live καθ' ολη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ασφαλώς δεν μπορούμε να τελειώσουμε την επίσκεψη μας στο χώρο αν δεν κάνουμε μια στάση - διανυκτέρευση στο Glamping.

Καταλύματα σε μορφή σκηνής ακουμπισμένα πάνω σε ξύλινους πασσάλους και πλήρως εναρμονισμένα με το φυσικό τοπίο, έτοιμα να μας μυήσουν σε μια μοναδική εμπειρία . 'Stay Tuned , γιατί στο ΑΜΜΟTHINES τίποτα και ποτέ δε μένει ίδιο!!

Διεύθυνση: Πετροχώρι 240 01 ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Ανοιχτά: Mαρτιο - Νοέμβριο
Τηλέφωνο: 2723 041798

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας