
Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας
Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.
Έχουν περάσει 6 χρόνια από την πρώτη στιγμή που το 'Po'Boys' έκανε την εμφάνισή του στου Ψυρρή και ένα από τα δεδομένα είναι πως παραμένει νόστιμο, πιστό στην α λα αμερικανιά ΒΒQ φιλοσοφία του, με το κρέας πάντοτε πρωταγωνιστή, συνήθως σε κάποια καπνιστή εκδοχή. Co stars τα πληθωρικά από κάθε άποψη σάντουιτς και μπέργκερ, το δημοφιλές mac n’ cheese και, εσχάτως, το παγωτό μηχανής για το φινάλε.
Όλα εδώ όμως ξεκινούν από τον feelgood και σε διαρκή κίνηση χώρο, στον οποίο συναντάς πάσης φύσεως foodies - και ασφαλώς μπόλικους repeaters που μοιάζουν λες και έχουν πάντοτε καβατζωμένο το ίδιο ακριβώς τραπέζι κάθε φορά που έρχονται εδώ.
Ο Βασίλης Σπόρος δεν ησυχάζει ποτέ και, παρότι βαδίζει σταθερά στη γνωστή γευστική κατεύθυνση, φροντίζει για νέες -μικρές ή μεγαλύτερες- προσθήκες στο μεγάλο μενού.
Η συνέχεια στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα