Στο BAR.B.Q για μία alue for money καρνιβορική φιέστα

Εδώ και 15 χρόνια πρωταγωνιστεί στην κρεατοφαγική σκηνή της πόλης.

Γράφει: Esquire Editors 25 Ιουνίου 2024

Mε ιστορία δεκαπέντε και πλέον χρόνων που γράφεται στη… φωτιά, ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στην κρεατοφαγική σκηνή της πόλης συνδυάζει το φιλικό concept με εξαιρετικές κοπές κρεάτων ψημένες στην εντέλεια. Το πηδάλιο της κουζίνας κρατά ο σεφ Νεκτάριος Δανιηλίδης, προτείνοντας μια κάρτα με ποικιλίες κρεατικών, burgers και ειδικές κοπές, που μιλούν στην καρδιά όσων λατρεύουν το αυθεντικό και το γνήσιο. Γράφουν χιλιόμετρα στο κρέας με steak specials, όπως το tri tip sirloin με σάλτσα chimichurri και το φιλέτο Café de Paris, ενώ στα burgers ρεσιτάλ δίνουν το rib eye burger, με μπιφτέκι από φρεσκοκομμένο μοσχαρίσιο κιμά από Black Angus, τσένταρ, γιούζου κόσο και αγιολί, και το flank steak burger με τσένταρ και σάλτσα ταρτάρ.

Στο BAR.B.Q για μία alue for money καρνιβορική φιέστα

Tip: Αξιόλογη είναι και η λίστα κρασιών-έκπληξη, που κάνει διαδρομές σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στους αμπελώνες του εξωτερικού.

Ελ. Βενιζέλου 46, Ν. Σμύρνη, 2109319675, barbq.com.gr, FB: Barbq, IG: @barbqathens

Δες περισσότερα εστιατόρια για κρέας στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα