Te kila, μία μεξικανική φιέστα στην καρδιά της Αθήνας
Το ιστορικό "Κεντρικόν" στην Κολοκοτρώνη, πλέον αναφωνεί Viva Mexico.
Μοντέρνο και με ζωντανά vibes, με πολύχρωμες τοιχογραφίες και ωραίες λατινοαμερικάνικες διακοσμητικές λεπτομέρειες, το "Te kila" αναφωνεί δυνατά "Viva Mexico"! Στον πρώην χώρο του ιστορικού "Κεντρικόν", στην πολυσύχναστη Κολοκοτρώνη, ο "κήπος" του αγαπά τις γεύσεις της πόλης των χρωμάτων, τις οποίες συνοδεύει μια δυνατή μπάρα και λάτιν μελωδίες στα ηχεία. Εδώ θα απολαύσετε ποικιλία ορεκτικών και χορταστικών επιλογών, που θα μοιραστείτε με την παρέα σας, ξεκινώντας από τραγανά νάτσος με διάφορες σάλτσες, ταρτάκια τορτίγιας γεμιστά με καραμελωμένες γαρίδες και σάλτσα γκουακαμόλε, τα μεξικάνικα παναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλου ή τα ζουμερά μανιτάρια με λουκάνικο iberico και jalapeños. Τα "barbacoa" tacos με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι και τα open Angus picanha tacos είναι must, όπως και το πιο ιδιαίτερο φιλέτο κοτόπουλο "tekila" με σάλτσα Tijuana. Χορτοφαγικές quesadillas και burritos δίνουν το "παρών", όμως οι χυμώδεις προτάσεις της αργεντίνικης "ψησταριάς", με επιλογές όπως το σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο στήθος "borracho" και τα burgers είναι έπος!

Tip: Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, μετά τις 12π.μ. αλλά και Κυριακή απόγευμα, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και το κέφι απογειώνεται από τους καλύτερους DJs της Αθήνας.
Δες περισσότερα έθνικ εστιατόρια στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα