Στο πεντανόστιμο και πολύχρωμο σύμπαν του Mamacita
... burritos, fajitas, quesadillas, tacos βασιλεύουν και τον κόσμο νοστιμεύουν.
Με ζωηρή ενέργεια, χρώματα, πανέμορφες τοιχογραφίες και ντεκόρ με έμπνευση το Μεξικό, το αλέγκρο αυτό σημείο συνάντησης στην καρδιά του αθηναϊκού κέντρου είναι ένα ταξίδι στη "γη του ήλιου". Μάλιστα, μετά την επιτυχημένη πενταετή πορεία του, το ταξίδι ξεκινά πλέον και από νέο σταθμό, το νέο εστιατόριο "Mamacita" στο Χαλάνδρι. Από τα ατμοσφαιρικά φωτισμένα με πολύχρωμα αμπαζούρ τραπέζια των δύο spots, παρελαύνουν γνώριμες μεξικάνικες σπεσιαλιτέ με αψάδα που γαργαλά τον ουρανίσκο και αρώματα καρυκευμάτων, άψογα ταιριασμένα με την μπάρα. Θα ξεκινήσετε με μια σαλάτα Mamacita με μαύρα φασόλια, ντοματίνια, chorizo, nachos και jalapeños, ενώ μπορείτε να συνεχίσετε με burritos με ψητό κοτόπουλο, χορταστικές fajitas με μοσχάρι ή quesadillas με frijoles (φασόλια). Από burgers, το "El jefe" με διπλό μπιφτέκι Black Angus και σάλτσα BBQ είναι κάτι περισσότερο από πληθωρικό, ενώ τα tacos barbacoa με μοσχάρι μαγειρεμένο σε μπίρα από τα καλύτερα της πόλης. Η μους σοκολάτα με τσίλι εκπλήσσει ευχάριστα.

Tip: Η λίστα των κοκτέιλ με βάση την τεκίλα αλλά και ο νέος κατάλογος με βάση το ρούμι δίνουν τον τόνο στο μπαρ και διαπρέπει ξεφεύγοντας από τα κλασικά.
Δες περισσότερα έθνικ εστιατόρια στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα