Isola: Η παράδοση αποκτά νέα πνοή με θέα στο απέραντο γαλάζιο

Η ανοιχτή του βεράντα με την ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο γίνεται το ιδανικό σκηνικό μιας απολαυστικής γευστικής εμπειρίας, που ξεκινά ήδη από το μεσημέρι.

Γράφει: Esquire Editors 08 Ιουλίου 2025

Στην Αλυκή της Πάρου, το Isola επαναπροσδιορίζει την έννοια της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας ισορροπώντας ανάμεσα στην παράδοση και στον σύγχρονο δημιουργικό πειραματισμό.

Isola: Η παράδοση αποκτά νέα πνοή με θέα στο απέραντο γαλάζιο

Η ανοιχτή του βεράντα με την ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο γίνεται το ιδανικό σκηνικό μιας απολαυστικής γευστικής εμπειρίας, που ξεκινά ήδη από το μεσημέρι.

Isola: Το εστιατόριο στην Πάρο που επαναπροσδιορίζει την έννοια της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας

Ο ταλαντούχος σεφ Μιχάλης Μερζένης ανανεώνει το μενού του Isola εισάγοντας τις signature πειραγμένες ελληνικές γεύσεις του, που μας σύστησε στον Άσωτο του Παγκρατίου.

Το εστιατόριο Isola στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από τη γη και τη θάλασσα της Πάρου, χρησιμοποιεί ως βάση της γαστρονομικής του φιλοσοφίας φρέσκα ψάρια και ποιοτικά κρέατα από ντόπιες στάνες, ενώ τα κλασικά μαγειρευτά με πρώτες ύλες απευθείας από τα παριανά μποστάνια αποκτούν μοντέρνες αναπάντεχες πινελιές που απογειώνουν τη γεύση.

Το εστιατόριο Isola στην Πάρο

INFO

Aliki, Paros, tél.: +30 6982441111, isolaparos.com, IG: @isola.paros

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα