Τα Nice n easy υποδέχονται τις γιορτές με healthy gourmet μενού

Και τα πλαισιώνουν με χολιγουντιανή λάμψη και όμορφες μουσικές.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 17 Δεκεμβρίου 2019

Tα organic bistro "nice n easy”, πολυσυλλεκτικά σε εμπνεύσεις και γεύσεις, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε Κολωνάκι και Κηφισιά, με εντυπωσιακά γκουρμέ μενού, στο μοναδικό healthy living and eating ύφος που έχει αγαπήσει από την πρώτη στιγμή το αθηναϊκό κοινό. Με φόντο υπέροχες φωτογραφίες αξέχαστων αστέρων του Χόλιγουντ - ατμοσφαιρικές jazzy μουσικές και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, το ανακαινισμένο nice n easy στο Κολωνάκι, συνεχίζει να γράφει ιστορία στα σκαλάκια της Ομήρου και Σκουφά.

Στην ίδια cinefil άποψη το nice n easy στην Κηφισιά, ψηλοτάβανο και cool, με τους αστέρες του Χόλιγουντ να βάζουν και εδώ την κινηματογραφική/μουσική τους πινελιά, προσθέτει στην λαμπερή σάλα ένα μεγάλο μπαρ και προσφέρει μια cocktail list που περιλαμβάνει πρωτότυπα cocktails με ελληνική σφραγίδα, μία ανατρεπτική wine list με βιολογικές ετικέτες και δυσεύρετα ελληνικά κρασιά (και με το ποτήρι).

Τα Nice n easy υποδέχονται τις γιορτές με healthy gourmet μενού

Τα εορταστικά μενού του executive chef Χρήστου Αθανασιάδη, προτείνουν μοναδικά πιάτα: Iberico χοιρινό Πελοποννήσου με κολοκάσι, σάλτσα δαμάσκηνο και φουντούκια, φιλέτο πεσκανδρίτσας με κρούστα από προσούτο, λάχανο bok choy και σάλτσα από κίτρο Νάξου, σούπα με κάστανο Πηλίου, πράσα και φουαγκρά, γαλοπούλα γεμιστή με ρύζι και ξηρούς καρπούς και πουρέ γλυκοπατάτας, Χριστουγεννιάτικος κορμός με  κάστανο, σοκολάτα και παγωτό τσουρέκι, Black Forest με biscuit μαύρης ζάχαρης, γκανάζ σοκολάτας και βύσσινο.

Η άκρως εορταστική ατμόσφαιρα συμπληρώνεται από τους soulful ήχους live jazz μουσικής στο nice n easy Κολωνακίου αλλά και στο χώρο του Loft, ακριβώς δίπλα στο nice n easy της Κηφισιάς. Και μην ξεχνάς το brunch της πρώτης μέρας της νέας χρονιάς στο Κολωνάκι, που έχει γίνει πλέον παράδοση. Μετά το ξενύχτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, η πρώτη καλημέρα του καινούριου έτους συνοδεύεται με λαχταριστές προτάσεις και πιάτα χορταστικά, που ετοιμάζονται με αγνά βιολογικά προϊόντα και είναι φτιαγμένα για να ικανοποιούν κάθε προτίμηση.

NICE N EASY ΜΕΝΟΥ ΓΙΟΡΤΩΝ 2

Info

Ομήρου 60 και Σκουφά, Κολωνάκι, 210 3617201 

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά, 210 8082014

www.niceneasy.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας