Η Ben & Jerry’s ετοιμάζει νέα γεύση παγωτού με τον Colin Kaepernick

Με βάση καραμέλας, fudge chips και cookie swirls σοκολάτας.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 11 Δεκεμβρίου 2020

Η Ben & Jerry’s ανακοίνωσε ότι ο πρώην quarterback του NFL, ο πολυσυζητημένος Colin Kaepernick, θα ενώσει τις δυνάμεις του με την εταιρεία των Jerry Garcia, Steven Colbert και Jimmy Fallon, προκειμένου να δημιουργήσουν μαζί μία νέα γεύση παγωτού που θα ονομάζεται Colin Kaepernick’s Change The Whirled. Το δημοφιλές brand από το Vermont θα λανσάρει την καινούρια γεύση το 2021.

Αυτή θα είναι ένα μείγμα από βουτυρένια βάση καραμέλας, με fudge chips και cookie swirls σοκολάτας. Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε ουσιαστικά από ένα παπούτσι: Τον περασμένο Μάιο, η Nike κυκλοφόρησε ένα sneaker μαζί με την Ben & Jerry’s, το Chunky Dunky, που απευθυνόταν κυρίως στην κοινότητα του skateboarding, φέροντας τα χρώματα μίας από τις best sellers γεύσεις παγωτού. 

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις διατέθηκαν σε ευπαθείς ομάδες μέσω του Know Your Rights Foundation, που ο Kaepernick είχε δημιουργήσει μαζί με τη Nike. Επομένως, οι δύο πλευρές ήρθαν πιο κοντά και ξεκίνησαν τις συζητήσεις για το concept που σύντομα θα πραγματοποιηθεί. 

Το Change the Whirled είναι η πιο πρόσφατη έκφραση της σειράς ακτιβιστικών ενεργειών της Ben & Jerry’s, που τοποθετείται ανοιχτά υπέρ των αδυνάτων και του δικαίου σε κάθε ζήτημα της αμερικανικής κοινωνίας. Η γεύση προς τιμήν του Colin Kaepernick μάλιστα θα ενταχθεί στις μόνιμες επιλογές της εταιρείας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ιστορία της αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής

Πρόσωπα, τάσεις, μαγαζιά και παράγοντες που συνέβαλαν ώστε σήμερα να τρώμε καλύτερα από ποτέ στα εστιατόρια της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Omurice, η εναλλακτική ιαπωνική ομελέτα

Το απόλυτο comfort food της Άπω Ανατολής, που συνδυάζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πώς να μαγειρέψεις σολομό στο πλυντήριο (!) πιάτων

Μία πατέντα που παραδόξως δε σκαρφίστηκε έλληνας φοιτητής.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Όλοι μιλούν για το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά

Το νέο εστιατόριο του ταλαντούχου σεφ στο Παγκράτι έχει γίνει το talk of the town, απολύτως δικαιολογημένα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα ελληνικά εστιατόρια του οδηγού Michelin για το 2023

Νέες προσθήκες και σημαντικές γαστρονομικές σταθερές στην πρωτεύουσα από τον περίφημο γαστρονομικό οδηγό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πού πίνει και τρώει η Αθήνα κατά το πρώτο μισό του φθινοπώρου

Η updated λίστα με μπαρ, εστιατόρια και νόστιμα σποτ που απασχολούν Αθηναίους και επισκέπτες της πρωτεύουσας αυτό το διάστημα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας