Μπάμπη Δούκα, ποιο εστιατόριο σου έλειψε περισσότερο στο lockdown;

Κάθε εβδομάδα, ένας foodie ή expert της γεύσης μιλά για τα εστιατόρια που νοστάλγησε και ανυπομονεί να επισκεφθεί ξανά σύντομα.

Γράφει: Esquire Editors 06 Ιανουαρίου 2021

Tasty Weeks του Tasty Guide είναι γεγονός, με σκοπό να διατηρήσουν ζωντανή τη σύνδεση κοινού-εστιατορίων για όσο διάστημα η εστίαση παραμείνει κλειστή.

Κάθε εβδομάδα, εκτός όλων των άλλων ενεργειών, ένας foodie ή expert της γεύσης μιλά μεταξύ άλλων για εκείνα τα μέρη που νοστάλγησε και ανυπομονεί να επισκεφθεί ξανά σύντομα.

Αυτή την εβδομάδα, σειρά έχει ο Food & Drinks editor και αρχισυντάκτης του ελληνικού Esquire, Μπάμπης Δούκας.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας