Oι Rolling Stones κυκλοφορούν τη δική τους σοκολάτα

Δεν θα μπορούσαν παρά να χρησιμοποιήσουν τις ονομασίες Brown Sugar και Cherry Red για τις μπάρες σοκολάτας τους.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 21 Ιανουαρίου 2021

Δεν χωρά αμφιβολία πως οι Rolling Stones είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσικά συγκροτήματα όλων των εποχών, χωρίς απαραίτητα να περιορίζονται σε αυτό. Οι αειθαλείς rockers ετοιμάζονται να λανσάρουν στην αγορά τις δικές τους μπάρες σοκολάτας, που αναμένονται αρχικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα του σάιτ τους και μετέπειτα στα ράφια των (βρετανικών) σούπερ μάρκετ, ίσως και μέχρι το τέλος του μήνα. 

Η απόπειρα των Mick Jagger and co σχετίζεται με την επιθυμία τους να επεκτείνουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες και σε τομείς που έως τώρα δεν είχαν τολμήσει. 

Σύμφωνα με τη Daily Star, η γκάμα των προϊόντων των Stones θα περιλαμβάνει μία μπάρα σοκολάτας γάλακτος (με την ονομασία Brown Sugar, από τον τίτλο του τραγουδιού της δεκαετίας του ‘70 της μπάντας) και μία μπάρα με μαύρη σοκολάτα (την Cherry Red, εμπνευσμένη από τον στίχο 'my favourite flavour, cherry red' από την επιτυχία του συγκροτήματος You Can’t Always Get What You Want).

Προφανώς, δεν θα είναι ένα προϊόν που προμηθεύεται κάποιος έναντι λίγων χρημάτων, καθώς κάθε μπάρα κοστολογείται στις £5.95. Όχι και η πιο οικονομική επιλογή.

Υπενθυμίζουμε, πως οι Rolling Stones προσπαθούν εδώ και περίπου έναν χρόνο να προωθήσουν τις δραστηριότητές της στον τομέα των γλυκών σνακ. Η αρχή είχε γίνει πέρυσι, με τον άνοιγμα ενός εμπορικού καταστήματος στο κέντρο του Λονδίνου.

 

Διατηρούν επίσης τις συνεργασίες τους με αρκετά άλλα brands όπως η γαλλική φίρμα πολυτελών κρυστάλλων Baccarat, μαζί με την οποία έχουν κυκλοφορήσει μία συλλογή κρυστάλλινων ποτηριών για κρασί, σαμπάνια καθώς και ένα ποτήρι μπύρας με χαραγμένο το γνωστό logo τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας