Oι Rolling Stones κυκλοφορούν τη δική τους σοκολάτα
Δεν θα μπορούσαν παρά να χρησιμοποιήσουν τις ονομασίες Brown Sugar και Cherry Red για τις μπάρες σοκολάτας τους.
Δεν χωρά αμφιβολία πως οι Rolling Stones είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσικά συγκροτήματα όλων των εποχών, χωρίς απαραίτητα να περιορίζονται σε αυτό. Οι αειθαλείς rockers ετοιμάζονται να λανσάρουν στην αγορά τις δικές τους μπάρες σοκολάτας, που αναμένονται αρχικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα του σάιτ τους και μετέπειτα στα ράφια των (βρετανικών) σούπερ μάρκετ, ίσως και μέχρι το τέλος του μήνα.
Η απόπειρα των Mick Jagger and co σχετίζεται με την επιθυμία τους να επεκτείνουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες και σε τομείς που έως τώρα δεν είχαν τολμήσει.
Σύμφωνα με τη Daily Star, η γκάμα των προϊόντων των Stones θα περιλαμβάνει μία μπάρα σοκολάτας γάλακτος (με την ονομασία Brown Sugar, από τον τίτλο του τραγουδιού της δεκαετίας του ‘70 της μπάντας) και μία μπάρα με μαύρη σοκολάτα (την Cherry Red, εμπνευσμένη από τον στίχο 'my favourite flavour, cherry red' από την επιτυχία του συγκροτήματος You Can’t Always Get What You Want).
Προφανώς, δεν θα είναι ένα προϊόν που προμηθεύεται κάποιος έναντι λίγων χρημάτων, καθώς κάθε μπάρα κοστολογείται στις £5.95. Όχι και η πιο οικονομική επιλογή.
Υπενθυμίζουμε, πως οι Rolling Stones προσπαθούν εδώ και περίπου έναν χρόνο να προωθήσουν τις δραστηριότητές της στον τομέα των γλυκών σνακ. Η αρχή είχε γίνει πέρυσι, με τον άνοιγμα ενός εμπορικού καταστήματος στο κέντρο του Λονδίνου.
Διατηρούν επίσης τις συνεργασίες τους με αρκετά άλλα brands όπως η γαλλική φίρμα πολυτελών κρυστάλλων Baccarat, μαζί με την οποία έχουν κυκλοφορήσει μία συλλογή κρυστάλλινων ποτηριών για κρασί, σαμπάνια καθώς και ένα ποτήρι μπύρας με χαραγμένο το γνωστό logo τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα
Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.
Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026
Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.
Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος Σαλαμες