Πόση ελληνική γεύση χωρά σε ένα καλάθι;

Το A Magic Cabinet φέρνει την άνοιξη με τα θεματικά καλάθια του, που περιέχουν εκλεκτά ελληνικά προϊόντα γαστρονομίας, ικανοποιώντας κάθε mood, όρεξη και επιθυμία.

Γράφει: Esquire Editors 23 Απριλίου 2021

Πιστό στο ραντεβού του με την άνοιξη και το ελληνικό Πάσχα, το A Magic Cabinet, η διαδικτυακή πλατφόρμα με την υπογραφή της Ευγενίας Χανδρή, παρουσιάζει και φέτος curated προτάσεις από εκλεκτά προϊόντα γαστρονομίας Ελλήνων παραγωγών, κατανεμημένα σε δεκαοκτώ όμορφα καλάθια με έξυπνες θεματικές που καλύπτουν κάθε mood, όρεξη και επιθυμία

Για όσους ξεκινούν πάντα τη μέρα τους με ένα πλούσιο πρωϊνό ("I feel like a Morning Boost” & "I feel like Breakfast in Bed”), για όσους αγαπάνε τα ζυμαρικά ("I feel like Eating Pasta All Day”) ή για τα barbeque του Σαββατοκύριακου ("I feel like a Weekend BBQ”), τα καλάθια του A Magic Cabinet προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

Πόση ελληνική γεύση χωρά σε ένα καλάθι;

Υπάρχουν επίσης καλάθια με ακόμη πιο έντονο το άρωμα Ελλάδας, όπως το "I feel like a Sample of Greece” με διαλεχτά προϊόντα της ελληνικής φύσης ή το "I feel like a Greek Islander” με προϊόντα αποκλειστικά από τα νησιά μας. Ενώ για όσους θέλουν να εντρυφήσουν στα πιο ποιοτικά ελληνικά ελαιόλαδα, υπάρχει το "I feel like Discovering Olive Oil” και το "I feel like an Olive Oil Connoisseur”. Αντίστοιχα και το "I feel like Sweet as Honey” για τους λάτρεις του εξαιρετικού ελληνικού μελιού.

Και καθώς η κοινωνική ζωή στην Ελλάδα τώρα την άνοιξη ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει σιγά σιγά σε ευάερους εξωτερικούς χώρους, το A Magic Cabinet θεωρεί ότι επιβάλλεται ένα σφηνάκι τσικουδιάς με εκλεκτούς μεζέδες ("I feel like Mezze with a Shot”), ένα απεριτίφ ή ένα λικέρ συνοδευόμενο από λουκούμια και σοκολάτα ("I feel like Spirits & Sweets”) ή ένα κοκτέιλ με λαχταριστά bites ("I feel like Veranda Cocktails”).

Το A Magic Cabinet και η Ευγενία Χανδρή έχουν πολλές ιδέες για το πώς να περάσετε μοναδικά! Είτε για να τα απολαύσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, μένοντας σπίτι, είτε πάλι ως ένα όμορφο και πρωτότυπο δώρο, μπορείτε να παραγγείλετε τώρα τα ανοιξιάτικα καλάθια στο amagiccabinet.com και να έρθουν σε λίγες μόνο μέρες στην πόρτα σας.

ΚΑΛΑΘΙΑ A MAGIC CAMBINET 2
  • I Feel Like a Morning Boost: Χειροποίητο Παστέλι Κέας Anthea’s, Αμυγδαλοβούτυρο Kiss The Earth, Ταχίνι The Nutlers, Μαρμελάδα με Αρώνια, Τσάι Matcha και Πράσινο Μήλο Berryland, Θυμαρίσιο Μέλι Κέας Anthea’s, PU AND PU Βιολογικό Βοτανικό Μείγμα grizo & prasino, Παστέλι Μελίχιο με Σουσάμι και Βιολογικό Ιπποφαές Patrikon, Άλειμμα Ταχινιού με Goji Berry - Πορτοκάλι  Vrosis, Τραχανάς Με Γιαούρτι Dardouma Family
  • I Feel Like Breakfast in Bed: Βούτυρο Κάσιους The Nutlers, Μαρμελάδα με Αρώνια και Σουσάμι Berryland, Love Βιολογικό Μείγμα Βοτάνων Saristi, Μαρμελάδα Φράουλα και Μπισκότο Evlogia, Άλειμμα Ταχινιού με Λευκή Σοκολάτα Vrosis, Κρέμα με Φιστίκια Αιγίνης Five twenty
  • I Feel Like a Little Bite: Πρώτης Έκθλιψης Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Oleosophia, Ελιές Καλαμών σε Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Monogram, Πικάντικη Μουστάρδα Elli & Manos, Νιφάδες Θαλασσινού Αλατιού με Λεμόνι Salt Odyssey, Πάστα Μαύρου Σκόρδου Black Garlic, Μέλι Μαύρου Σκόρδου Black Garlic, Κριτσίνια Peperoncino Zeo
  • I Feel Like a Weekend BBQ: Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Τσίλι και Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Σκόρδο Ladolea, Θαλασσινό Αλάτι Καπνισμένο με Ξύλο Oξιάς Salt Odyssey, Θαλασσινό Αλάτι με Ελληνική Καπνιστή Πάπρικα Salt Odyssey, Τσάτνεϊ Σύκου με Πάστα Ελιάς Koutsogiorgakis, Whiskey Sauce Deliroom, Γλυκόξινη Sauce Deliroom, Hot and Spicy Ξύδι από Κρασί The Apokoronian Origins, Μουστάρδα με Σκόρδο Elli & Manos, Κριτσίνι  Με Πεπεροντσίνο Zeo, Γλυκό του Κουταλιού Βανίλια Αρώνια με Ροζ Πιπέρι και Δυόσμο Berryland, Αλατισμένα & Καραμελωμένα Φυστίκια σε Σοκολάτα Γάλακτος Esophy, Μαύρη Σοκολάτα 80% Μέντα Agapitos
  • I Feel Like a Walk in the Woods: Κουκιά Salamousas, Χυλοπίτες Με Χαρουπάλευρο Μαγγίρι, Νιφάδες Θαλασσινού Αλατιού με Βιολογική Γλυκιά Πιπεριά Salt Odyssey, Καρπάτσιο Τρούφας Ύδνον, Λάδι Λευκής Τρούφας Ύδνον, Κριτσίνια με Τρούφα Zeo, Botanico Balsamico I Domaine Costa Lazaridi, Starter Kit Μαύρου Σκόρδου Black Garlic, Μέλι Καστάνου Asterios
  • I Feel Like Eating Pasta All Day: Λαζάνια Τήνου με Ντομάτα Ντουλάπι της Γιαγιάς, Βίδες Μαγγίρι, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Λεμόνι και Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Ρίγανη Ladolea, Ελληνική Σάλτσα Τομάτας Κτήμα Δρόσου, Σκελίδες Μαύρου Σκόρδου Black Garlic, Λιαστή Τομάτα Πρέκας, Κάπαρη Σύρου Πρέκας, Βιολογική Ρίγανη Stories of Greek Origins, Νιφάδες Θαλασσινού Αλατιού με Βιολογική Ρίγανη Salt Odyssey, Κριτσίνια Προζυμένια με Θρούμπι Zeo
  • I Feel Like a Fresh Start: Αφκός Φάβα Salamousas, Μακαρόνια Βίδες Ολικής Άλεσης από Δίκοκκο Σιτάρι (νηστίσιμες) Μαγγίρι, Βιολογικό Βοτανικό Μείγμα με Μήλο και Παντζάρι grizo & prasino, Λευκό Βούτυρο Αμυγδάλου The Nutlers, Άλλειμμα Ταχινιού με Cranberries Vrωsis, Pure Symmetry τσάι Anassa Organics, Energy Blend Πυραμίδες Anthea Organics, Μέλι από Θυμάρι και Φασκόμηλο Βόρεια Χώρα, Γλυκό Πορτοκάλι Ροδέλα με Κανέλα Citrus Άρωμα Μνήμης, Μαύρη Σοκολάτα με Γιαούρτι & Μύρτιλα Esophy, Παστέλι Βοσκοπούλα, Παστέλι Μελίχιο με Μαύρο Σουσάμι Patrikon
  • I Feel Like a Long Weekend: Βίδες με Λαχανικά Μαγγίρι, Καρπάτσιο Τρούφας Ύδνον, Κρέμα Πορτσίνι και Λευκή Τρούφα Ύδνον, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Kopos Andriotis, Πατέ Καλοκαιρινής Τρούφας Dryas, Πατέ Ανοιξιάτικης Λευκής Τρούφας Dryas
  • Κρέμα Μελιού σε Λάδι Τρούφας Asterios, Χαβιάρι Μαύρου Σκόρδου Black Garlic, Κεραμεικός Μύλος Καπνιστό Αλάτι Salt Odyssey, Botanico Aged Balsamic Vinegar Domaine, Costa Lazaridi, Πευκόμελο Nirra, Λουκούμι Τριαντάφυλλο Evareston, Μαύρη Σοκολάτα με Μαστίχα & Ψημένα Αμύγδαλα Esophy, Καραμελωμένα Αμύγδαλα σε Gianduja Esophy, Αλατισμένα & Καραμελωμένα Φυστίκια σε Σοκολάτα Γάλακτος Esophy
  • I Feel Like Another Long Weekend: Παλαιωμένο Τσίπουρο Lord Amber Vladikas, Old Sport Gin Kalikounis Distillery, Βίδες με Λαχανικά Μαγγίρι, Καρπάτσιο Τρούφας Ύδνον, Κρέμα Πορτσίνι και Λευκή Τρούφα Ύδνον, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Kopos Andriotis, Πατέ Καλοκαιρινής Τρούφας Dryas, Πατέ Ανοιξιάτικης Λευκής Τρούφας Dryas, Κρέμα Μελιού σε Λάδι Τρούφας Asterios, Χαβιάρι Μαύρου Σκόρδου Black Garlic, Κεραμεικός Μύλος, Καπνιστό Αλάτι Salt Odyssey, Botanico Aged Balsamic Vinegar Domaine Costa Lazaridi, Πευκόμελο Nirra, Λουκούμι Τριαντάφυλλο Evareston, Μαύρη Σοκολάτα με Μαστίχα & Ψημένα Αμύγδαλα Esophy, Καραμελωμένα Αμύγδαλα σε Gianduja Esophy, Αλατισμένα & Καραμελωμένα Φυστίκια σε Σοκολάτα Γάλακτος Esophy
  • I Feel Like Mezze With a Shot: Τσικουδιά 200ml N35, Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Stories of Greek Origins, Νιφάδες Θαλασσινού Αλατιού Salt Odyssey, Τσάτνεϊ Σύκου με Πάστα Ελιάς Koutsogiorgakis, Ελιές σε Άλμη Monogram, Κριτσίνια Προζυμένια με Θρούμπι Zeo
  • I Feel Like a Sample of Greece: Ανθόμελο 100ml Asterios, Μουστάρδα Χιώτικου Μανταρινιού με Έλαιο Τρούφας Citrus Άρωμα Μνήμης, Νιφάδες Θαλασσινού Αλατιού (Φυσική Γεύση) Salt Odyssey, Τσάτνεϊ Σύκου με Πάστα Ελιάς Koutsogiorgakis, Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Stories of Greek Origins
  • I Feel Like a Greek Islander: Ούζο 7 Τέττερη, Λικέρ Μαστίχα Τέττερη, Παραδοσιακά Στριφτάρια Μαγγίρι, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Το Βουνό, Τσάτνεϊ Σύκου με Πάστα Ελιάς Koutsogiorgakis, Αλάτι με Βιολογικά Βότανα ΒΙΟΔύναμη, Συριανό Γλυκοπάντρεμα Μαντολάτο Σύρου με Παστελαριά Πρέκας
  • I Feel Like Spirits and Sweets: Old Sport Τζιν Kalikounis Distillery, Λικέρ Μαστίχα Απαλαρίνα, Λικέρ Πικραμύγδαλο Κακίτσης, Φουντούκια με Μόκα Καραμέλας Esophy, Comfeto Voskopoula, Λουκούμια Μαστίχα Χίου Evareston
  • I Feel Like a Taste of Greece: Παλαιωμένο Τσίπουρο Lord Amber Vladikas, Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Stories of Greek Origins, Πικάντικη Μουστάρδα Elli & Manos, Νιφάδες Θαλασσινού Αλατιού με Βιολογική Γλυκιά Πιπεριά Salt Odyssey, Καρπάτσιο Τρούφας Ύδνον, Ελληνική Ρίγανη Πεtra, Τσάτνεϊ Σύκου με Πάστα Ελιάς Koutsogiorgakis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι κανόνες του dim sum

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ξεχωριστή γαστρονομική τελευτουργία.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί το wagyu είναι τόσο ακριβό

Τρυφερό, χυμώδες, απολαυστικό και πανάκριβο. Όλα όμως εξηγούνται για το δημοφιλές κρέας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Για brunch, στο μέρος που δημιούργησε την τάση στην Αθήνα

Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, το brunch σερβίρεται και πάλι στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Drakoulis Dry & Raw, κορυφαίο κρέας (και) στην Κηφισιά

Ο Στράτος Δρακούλης βάζει την υπογραφή του στη νέα καρνιβορική πρόταση των ΒΠ.

Γραφει Μπαμπης Δουκας