
Για μεζέδες στο ολοκαίνουργιο Tala’s Local meze & aperitivo
Το νέο μας στέκι άνοιξε και μας περιμένει λίγο έξω από το κέντρο της Αθήνας.

Πόσο καιρό έχεις να βρεθείς σε ένα cozy, μοντέρνο μεζεδοπωλείο τόσο κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά όχι στο κέντρο της Αθήνας; Εμείς επισκεφθήκαμε το Tala's Local Meze & Aperitivo στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής για ένα ποτό μετά την δουλειά και η αλήθεια είναι ότι νιώσαμε τόσο άνετα με το χαλαρό και παρεϊστικο vibe του μαγαζιού, που το 1 ποτό έγιναν 2,3,4 -δεν έχει σημασία- και φύγαμε με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ο Γιώργος, που η οι φίλοι του τον φωνάζουν Τάλα, έχει εργαστεί επί σειρά πολλών ετών στο χώρο της εστίασης και είχε πάντα όνειρο να δημιουργήσει το δικό του στέκι στο οποίο όλοι θα γίνονταν μία παρέα, όποτε αυτί προσπάθησε να φτιάξει από το μηδέν.


Αφήσαμε όμως το καλύτερο για το τέλος! Σε ανύποπτους χρόνους γίνονται μουσικά live χωρίς να το περιμένεις! Τι άλλο να θέλει κανείς;

Ξέρουμε, δημιουργήσαμε ένα μυστήριο αλλά καλά θα κάνεις να περάσεις μια βόλτα από εκεί για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα!
Κάθε μέρα λοιπόν, ο Τάλας θα είναι εκεί για να σε ξεναγήσει στο χώρο του. Και που ξέρεις.. Μπορεί μαζί με την παρέα σου να γίνετε μέρος μίας βραδιάς που κανείς σας δεν περίμενε!
Tala’s Local meze & aperitivo
Θρασυβούλου 3 Αγία Παρασκευή
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα