Τόσο καιρό, τρώμε κινέζικο με λάθος τρόπο

Ένα βίντεο σκέτη αποκάλυψη για το ασιατικό delivery.

Δεν είναι ένα ακόμα life hack βίντεο από αυτά που βλέπεις καθημερινά στο TikTok. Είναι μία πρόταση που θα σου αλλάξει πιθανότατα τη ζωή, αν είσαι από εκείνους που αγαπούν το κινέζικο. 

Ας το παραδεχτούμε. Είμαστε πολλοί που όταν έρχεται το φαγητό μας που παραγγείλαμε από κάποιο ασιατικό εστιατόριο αρχίζουμε να παλεύουμε με τη συσκευασία του. Ε λοιπόν από ότι φαίνεται, κάνουμε λάθος, καθώς παραδίδεται έτσι, για έναν συγκεκριμένο λόγο. 

Πώς λειτουργεί

Γνώριζες εσύ ότι η συσκευασία του προορίζεται για να ξεδιπλωθεί σε ένα πιάτο; Ούτε εμείς. Το σχήμα του κουτιού είναι σχεδιασμένο με αυτόν τον τρόπο για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, και κρυβόταν κάτω από τη μύτη μας όλο αυτό το διάστημα.

Ξεδιπλώνοντας τις πλευρές αυτού του φαινομενικά κοινού δοχείου τροφίμων, το γεύμα είναι αμέσως έτοιμο για να το απολαύσουμε χωρίς να προκαλέσουμε χάος γύρω μας. Ξέχνα λοιπόν τις μέρες που σκάλιζες τον πάτο του δοχείου για επιπλέον σάλτσα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανοίξεις σωστά όλα τα πιάτα που παρήγγειλες και να τα σερβίρεις στο τραπέζι. Δεν απαιτούνται επιπλέον πιάτα.

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να καταλάβεις τι ακριβώς λέμε τόση ώρα, δες το παρακάτω βίντεο και ιδανικά παράγγειλε το αγαπημένο σου ασιατικό για να το δοκιμάσεις και μόνος σου στην πράξη. Το αγαπημένο μας μέρος αυτού του hack είναι ότι κάνει πολύ πιο εύκολο το μοίρασμα, το οποίο, φυσικά, είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να απολαμβάνεται η εν λόγω κουζίνα. Thank us later!

Να πέσει το βίντεο:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Το Pomo d’ Oro εντυπωσίασε την Αθηναϊκή Ριβιέρα με την πρωτότυπα κερκυραϊκή κουζίνα του

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026

Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.

Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.