Πώς να μαγειρέψεις σολομό στο πλυντήριο (!) πιάτων

Μία πατέντα που παραδόξως δε σκαρφίστηκε έλληνας φοιτητής.

Ναι, καλά διαβάζεις. Τα πλυντήρια πιάτων τώρα μπορούν και να μαγειρέψουν. Είναι αυτό το καλύτερο "2 σε 1" όλων των εποχών; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Για την TikToker Elaine Lainey Zany μάλλον είναι, καθότι είναι ενθουσιασμένη με τον ανορθόδοξο τρόπο που σκέφτηκε για να "ψήσει" τον σολομό της.

Όπως μοιράζεται η content creator μέσα από ένα TikTok βίντεο 51 δευτερολέπτων -το οποίο μετρά πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές- το μαγείρεμα του σολομού μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα, μέσα στο πλυντήριο πιάτων. Παίρνει το ψάρι, του βάζει αλάτι, πιπέρι και μπαχαρικά, προσθέτει ακόμα και φέτες λεμονιού, το τυλίγει σφιχτά με αλουμινόχαρτο και το "πετάει" στο πλυντήριο χωρίς κανένα φόβο ή δισταγμό. Εκεί δηλαδή που όλοι εμείς, δίχως φαντασία, βάζουμε τα μαχαιροπίρουνα και τα ποτήρια μας για να πλυθούν. 

Δε μας πιστεύεις, σωστά; Να πέσει το βίντεο:

"Μα καλά, δεν έχει φούρνο;", ρωτούν εύλογα πολλοί από τους ακόλουθούς της content creator από το Ορλάντο, η οποία ωστόσο δείχνει να περνάει υπέροχα με τη νέα της πατέντα.

Εμείς από την άλλη, προσπερνώντας την ευρηματικότητά της, αναρωτιόμαστε πώς δεν πρόλαβε να σκαρφιστεί την πατέντα αυτή κάποιος έλληνας φοιτητής...

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το τυρί που θα απογειώσει το κυριακάτικο ΒΒQ σου

Τώρα η ΔΩΔΩΝΗ φέρνει το χαλλούμι, το αγαπημένο τυρί της Κύπρου στο πιάτο σου.

Η ιστορία της αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής

Πρόσωπα, τάσεις, μαγαζιά και παράγοντες που συνέβαλαν ώστε σήμερα να τρώμε καλύτερα από ποτέ στα εστιατόρια της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Omurice, η εναλλακτική ιαπωνική ομελέτα

Το απόλυτο comfort food της Άπω Ανατολής, που συνδυάζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Όλοι μιλούν για το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά

Το νέο εστιατόριο του ταλαντούχου σεφ στο Παγκράτι έχει γίνει το talk of the town, απολύτως δικαιολογημένα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα ελληνικά εστιατόρια του οδηγού Michelin για το 2023

Νέες προσθήκες και σημαντικές γαστρονομικές σταθερές στην πρωτεύουσα από τον περίφημο γαστρονομικό οδηγό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας