5 απίθανα αθηναϊκά burgers και πώς θα τα φας αμέσως

Κορυφαία μπιφτεκόψωμα έρχονται γρήγορα στον χώρο σου.

Esquire Team
Γράφει: Μπάμπης Δούκας 12 Φεβρουαρίου 2020

Ας είμαστε ειλικρινείς: Δεν υπάρχει καλύτερο φαγητό που μπορεί να καλύψει τόσο το αίσθημα της πείνας όσο και την ανάγκη για απόλαυση από το burger. Δικαιολογημένα. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετά εστιατόρια που το αντιμετωπίζουν με τον δέοντα σεβασμό, παρουσιάζοντας λαχταριστές προτάσεις που σε κερδίζουν με την πρώτη μπουκιά. Τα ευχάριστα νέα είναι πως δεν χρειάζεται να φύγεις από τον χώρο σου για να "τιμήσεις" ένα πραγματικά καλοφτιαγμένο burger. Η Wolt, η πιο cool εφαρμογή food delivery που υπάρχει, φροντίζει να το φέρει γρήγορα κοντά σου, ακριβώς στην κατάσταση που πρέπει. Το Esquire ξεχωρίζει 5 περιπτώσεις που θα σε κάνουν να παραγγείλεις αμέσως.

To Mexican Burger των Burger Joint

5 απίθανα αθηναϊκά burgers και πώς θα τα φας αμέσως

Τα εστιατόρια των Burger Joint (σε Γλυφάδα, Ψυχικό και Νέα Σμύρνη) δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, προσφέροντας κάποια από τα συναρπαστικότερα μπιφτεκόψωμα της Αθήνας, σε πολλούς και απροσδόκητους συνδυασμούς, υπηρετώντας πάντοτε τα υψηλότερα standards ποιότητας και, ασφαλώς, γεύσης. Στο Mexican Burger, το έξοχο μπιφτέκι των 180 γρ. αγκαλιάζεται από τσένταρ, ντομάτα, πιπεριές jalapeno, guacamole και BJ mayo.

Μπορείς να το παραγγείλεις αμέσως από εδώ.

Το Burger AP του Burger AP

ΜΠΕΡΓΚΕΡ WOLT 4

Ένα από τα δημοφιλέστερα burger spots σε ολόκληρη την πόλη, το οποίο προσφέρει κλασικές και αγαπημένες προτάσεις αλλά και μπόλικες ευφάνταστες και άκρως δημιουργικές επιλογές. Εδώ, εκτός από το παραδοσιακό μπιφτέκι, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν εδέσματα όπως η καραμελωμένη χοιρινή πανσέτα, το μοσχαρίσιο φιλέτο, η πάπια και το καβούρι. Must taste το ομώνυμο με το εστιατόριο burger περιέχει μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, τσένταρ, AP sauce και mayo, ντομάτα και iceberg.

Μπορείς να το παραγγείλεις αμέσως από εδώ.

Το Cheese & Bacon του Pax Burgers

ΜΠΕΡΓΚΕΡ WOLT 3

Τα Pax Burgers μετέφεραν τη φιλοσοφία τους από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, με απώτερο σκοπό να μοιράσουν συγκινήσεις στους fans του πραγματικά καλού burger. Στο Cheese & Bacon συνυπάρχουν σε ένα θαυμάσιο πάντρεμα το τσένταρ ωρίμανσης, η μαρμελάδα ντομάτας, το μπέικον, η μαγιονέζα, η ντομάτα, το μαρούλι και το κρεμμύδι. 

Μπορείς να το παραγγείλεις αμέσως από εδώ.

Το Jerry Ban του Benjamin Burger House

ΜΠΕΡΓΚΕΡ WOLT 2

Τα ζουμερά, τεράστια μπιφτέκια είναι η ειδικότητα του Benjamin Burger House, που φροντίζει να τα παρουσιάσει σε μπόλικες και ενδιαφέρουσες εκδοχές για όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο και διαφορετικό. Όπως το Jerry Ban που περιέχει δύο Black Angus μπιφτέκια, μπέικον, τσένταρ, καραμελωμένα κρεμμύδια, ντομάτα, μαρούλι και αυθεντική homemade μαγιονέζα.

Μπορείς να το παραγγείλεις αμέσως από εδώ.

Το Rocket Sriracha Burger του Food Str

ΜΠΕΡΓΚΕΡ WOLT 1

To burger είναι από τους βασικότερους πρωταγωνιστές του street food και στο Food Str το γνωρίζουν καλά, σερβίροντας κάποια από τα απολαυστικότερα της πόλης. Ένα από τα εδέσματα που δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κάποιος είναι το Rocket Sriracha Burger με χωριάτικο ψωμί, μπιφτέκι από μαύρο χοίρο, τσένταρ, μπέικον, πίκλες, ρόκα, μουστάρδα και sriracha mayo.

Μπορείς να το παραγγείλεις αμέσως από εδώ.


Info

H Wolt αριθμεί περισσότερους από 4.000.000 χρήστες, 20.000 συνεργάτες διαδρομής, 9.000+ εστιατόρια και δραστηριοποιείται σε 60 πόλεις παγκοσμίως. Στην Αθήνα, η δράση της ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019, φέρνοντας στους foodies της πόλης μία νέα, βελτιωμένη εμπειρία για online παραγγελίες φαγητού. Η περιοχή διανομής της καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πρωτεύουσας, ενώ μέσα στο 2020 υπόσχεται να βρίσκεται και σε άλλες περιοχές. Χάρη σε αυτήν, έχεις πρόσβαση σε μοναδικά πιάτα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, τα οποία όμως μπορείς να απολαύσεις στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού βρίσκεσαι. H διαδικασία διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, και γίνεται online, στο app ή το site της Wolt. H πληρωμή είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική και διακρίνεται από μέγιστη ασφάλεια.

Μπορείς να βρεις την εφαρμογή στο AppStore, στο Google Play και να παραγγείλεις online στο www.wolt.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας