Το τιραμισού του οίκου Gucci

Αυτή είναι η αυθεντική συνταγή του διάσημου ιταλικού γλυκού.

Γράφει: Esquire Editors 09 Ιουνίου 2020

Ο κορυφαίος Ιταλός σεφ, Μάσιμο Μποτούρα, μετά το πασίγνωστο εστιατόριο του Osteria Francescana στη μικρή πόλη Μοντένα, της βόρειας Ιταλίας, άνοιξε στη Φλορεντία, σε συνεργασία με τον οίκο Gucci, το εστιατόριο Gucci Osteria da Massimo Bottura. 

Eκεί o επικεφαλής σεφ του εστιατορίου, Mattia Agazzi, δημιουργεί φανταστικά πιάτα εμπνευσμένα από τον μέντορα του, ακολουθώντας δικές του ιδέες και συνταγές.

Η συνέχεια στο womantoc.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος