Το τιραμισού του οίκου Gucci

Αυτή είναι η αυθεντική συνταγή του διάσημου ιταλικού γλυκού.

Γράφει: Esquire Editors 09 Ιουνίου 2020

Ο κορυφαίος Ιταλός σεφ, Μάσιμο Μποτούρα, μετά το πασίγνωστο εστιατόριο του Osteria Francescana στη μικρή πόλη Μοντένα, της βόρειας Ιταλίας, άνοιξε στη Φλορεντία, σε συνεργασία με τον οίκο Gucci, το εστιατόριο Gucci Osteria da Massimo Bottura. 

Eκεί o επικεφαλής σεφ του εστιατορίου, Mattia Agazzi, δημιουργεί φανταστικά πιάτα εμπνευσμένα από τον μέντορα του, ακολουθώντας δικές του ιδέες και συνταγές.

Η συνέχεια στο womantoc.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H πίτσα είναι πάντοτε νοστιμότερη την επόμενη ημέρα

Η επιστήμη μίλησε και συντάσσεται με εκείνους που λατρεύουν να την τρώνε κρύα, το επόμενο πρωί.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

H απόλυτη καλοκαιρινή pasta

Νιόκι με ρικότα: Νοστιμότατο και πολύ πιο απλό από όσο φαντάζεσαι.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Επαναπροσδιορίζοντας το ψωμί στην Αθήνα

Τρία πεντανόστιμα spots που κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά τη χρονιά της πανδημίας. Και συνεχίζουν.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ο ξεχωριστός κύριος Jason Atherton

Η ιδιαίτερη ιστορία του σπουδαίου σεφ/ restaurateur και υψηλού καλεσμένου στον αποψινό τελικό του MasterChef.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Spit Jack: Όταν η σούβλα γίνεται νόστιμα chic

H new age rotisserie της οδού Σκούφου έχει το δικό της απολαυστικό στυλ.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το παγωτό στην Ελλάδα δεν ήταν πότε μόνο παγωμένη κρέμα

Η υπόθεση παγωτό στην Ελλάδα δεν είναι τόσο απλή όσο φαντάζεσαι. Για άλλους συνδεδεμένο με τις καλοκαιρινές τους αναμνήσεις, για κάποιους απαραίτητο επιδόρπιο, για μερικούς αληθινός εθισμός, έχει διαγράψει μια σχεδόν ιστορική πορεία.

Γραφει Μπαμπης Δουκας