Τα απόλυτα μεξικάνικα κεφτεδάκια με πιπεριές jalapenos

Όσο πιο καυτερά, τόσο πιο νόστιμα.

Γράφει: Esquire Editors 15 Ιουνίου 2020

Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, ειδικά αυτές που σχετίζονται με την γαστρονομία. Κάποιες κουζίνες όμως παραμένουν σταθερές αξίες στις επιλογές των απανταχού foodies και σίγουρα μία safe επιλογή για φαγητό έξω. Μία από αυτές είναι και η μεξικάνικη, που μάλιστα συγκαταλέγεται στα μνημεία της άυλης Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco. 

Εκτός από τα κλασικά best sellers της, υπάρχουν και κάποιες πειραγμένες εκδοχές, που συχνά περιλαμβάνουν πιάτα με στοιχεία από διαφορετικές κουζίνες. Μία από τις πιο νόστιμες εξ' αυτών είναι τα κεφτεδάκια με πιπεριές jalapenos, τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν ακόμη και εντός ενός σάντουιτς, συντροφιά με σάλτσες και νάτσος.

Η συνέχεια στο tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας