Μπριάμ-Strudel, γιατί όχι;

Μία διαφορετικά νόστιμη συνταγή.

Esquire Team
Γράφει: Esquire Editors 14 Αυγούστου 2020

Το μπριάμ θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως ένα πάρτι λαχανικών στο ταψί. Παράλληλα, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα του ελληνικού τραπεζιού. Αν πίστευες όμως πως δεν μπορεί να παίξει σε διάφορα twists, προφανώς και έκανες λάθος και η παρακάτω συνταγή επιβεβαιώνει του λόγου το ασφαλές. 

Εδώ, η παραδοσιακή συνταγή συναντά το παραδοσιακό αυστριακό αρτοσκεύασμα, με τα κολοκυθάκια, τις μελιτζάνες και τα άλλα λαχανικά να αγκαλιάζονται από τη ζύμη σφολιάτας.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα

Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος